• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PI Moto3: 5η pole για Binder
Κόκκινη σημαία, η pole κρίθηκε σε 4 λεπτά!
Νέα 22/10/2016 - 07:08

Τα τέσσερα τελευταία λεπτά έκριναν την pole position της Moto3, μετά την κόκκινη σημαία που κυμάτισε ύστερα από πτώση του Guevara στην 12.

 

Ο Ισπανός ήταν στον πιο γρήγορο γύρο του, όταν στην 12η στροφή δεν κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του κι έπεσε από highside.

 

Ο Guevara έμεινε για λίγο στα χαλίκια χωρίς τις αισθήσεις του, τις οποίες ανέκτησε καθώς τον μετέφεραν στο Ιατρικό Κέντρο.

 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ισπανό να έχει χτυπήματα στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

 

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η pole θα κρινόταν στα τέσσερα τελευταία λεπτά με όλους τους οδηγούς να στοιβάζονται στη γραμμή των pits λίγο πριν την επανέναρξη.

 

Σχεδόν το σύνολο του grid είχε στη διάθεσή του μόλις δυο χρονομετρημένους γύρους, με τον Brad Binder να παίρνει το καλύτερο από τα ελαστικά του και παράλληλα την 1η θέση!

 

Ο Ν.Αφρικανός, που δεν είχε λόγο να πιέσει στο βρεγμένο νωρίτερα, μόλις βρήκε στεγνή πίστα έκανε το 1:37.696 που του έδωσε την 5η του pole position φέτος.

 

Ο Quartararo πλησίασε στα 94χιλ το χρόνο του Binder και θα ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Η διακοπή ήταν σωτήρια για τον Nicolo Bulega, η μοτοσυκλέτα του οποίου πρόλαβε να επισκευαστεί και να επιστρέψει στην πίστα για να πάρει την τελευταία θέση της πρώτης σειράς.

 

Ο ομόσταυλος του Guevara, Gabriel Rodrigo, ανοίγει τη δεύτερη σειρά και μαζί του θα είναι ο McPhee για τον οποίο η 5η θέση στο στεγνό είναι πάρα πολύ καλή.

 

Ο Livio Loi έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην έκτη θέση, μπροστά από τον Andrea Migno και τον Darryn Binder που πήρε με μεγάλη διαφορά την καλύτερή του θέση σε κατατακτήριες!

 

Ο μικρός αδερφός του Brad είχε ως καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες την 16η θέση και σήμερα κατάφερε στο στεγνό να ανέβει στην όγδοη!

 

Τη δεκάδα κλείνουν οι δυο μοτοσυκλέτες της ομάδας του Aspar, με τον Jorge Martin να κερδίζει για 75χιλ του δευτερολέπτου τον Pecco Bagnaia.

Επόμενο άρθρο »

O Marquez πήρε την 65η του pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA