• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island Moto3: ΕΔ3
Τρεις Mahindra μπροστά, 1ος ο Bagnaia
Νέα 22/10/2016 - 02:16

Πολύ κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες υποδέχτηκαν τους αναβάτες της Moto3 για τις τρίτες ελεύθερες δοκιμές τους. Τουλάχιστον όμως δεν έβρεχε!

 

Βέβαια η ολονύχτια βροχή δεν είχε αφήσει σε καλή κατάσταση την πίστα, η οποία όμως σταδιακά στέγνωνε και όλοι σχεδόν οι αναβάτες έκαναν τον καλό τους χρόνο στο τέλος.

 

Στους χρόνους ήταν οι τρεις Mahindra των Pecco Bagnaia, Jorge Martin και John McPhee αυτές που ξεχώρισαν.

 

Στο τέλος, από τους τρεις ο Bagnaia ήταν αυτός που ανέβηκε στην πρώτη θέση, 0.145δ μπροστά από τον ομόσταυλό του τον Martin, με τον McPhee να είναι επιπλέον 49χιλ πιο πίσω.

 

Η πρώτη KTM ήταν αυτή του Andrea Locatelli και ο Ιταλός ήταν ο τελευταίος που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1:46, στο οποίο κινήθηκαν οι επόμενοι 16 οδηγοί.

 

Η Honda είχε μόνο δυο μοτοσυκλέτες της μέσα στη δεκάδα, με τον Aron Canet να είναι 5ος και περίπου δυόμιση δέκατα πιο γρήγορος από την άλλη Honda, αυτή του Ono που ήταν 9ος.

 

Δυνατός ήταν ο Fabio Quartararo που έφερε την ΚΤΜ του στην 6η θέση, μπροστά από τον επίσης δυνατό Gabriel Rodrigo. Ο Αργεντινός έκανε μόλις 8 γύρους, αλλά ήταν αρκετοί για την 7η θέση.

 

Ακόμα μια Mahindra στη δεκάδα ήταν αυτή του Marcos Ramirez, για τον οποίο είναι μια από τις σπάνιες φορές που βλέπει το όνομά τους στους δέκα πρώτους.

 

Ο Binder δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση να πιέσει στη βρεγμένη πίστα για έναν καλό χρόνο και μόνο όταν βελτιώθηκε η κατάσταση προς το τέλος, έκανε ένα χρόνο που του έδωσε την 10η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Marquez & Miller οι καλύτεροι στις ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Η απάντηση της Michelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA