• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Χάσιμο χρόνου!
Η κατάσταση με το έξτρα μαλακό
Νέα 21/10/2016 - 17:05

Ο Cal Crutchlow δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του με την κατάσταση που δημιούργησε η Michelin με τον περιορισμό των 10 γύρων για το έξτρα μαλακό ελαστικό της μπροστά.

 

Για τον Βρετανό ήταν απλά «χάσιμο χρόνου» να φέρει ο κατασκευαστής ένα ελαστικό στην Αυστραλία, μιας και από την αρχή πίστευε ότι δεν πρόκειται να αντέξει παραπάνω από 10 γύρους.

 

«Ήταν χάσιμο χρόνου... δεν καταλαβαίνω καν γιατί το έφεραν. Ποιός φτάνει στην πίστα και σου λέει ότι μπορείς να κάνεις μόνο οχτώ γρήγορους γύρους

 

«Ίσως το έκαναν για να το πάρουν το βράδυ και να το εξετάσουν, αλλά αμφιβάλλω γι’ αυτό. Δεν ξέρω ειλικρινά τι να σκεφτώ. Είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση για μένα».

 

«Απλά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους να φέρουν ένα ελαστικό που να είναι ικανό να δώσει μόνο οχτώ γρήγορους γύρους...».

 

Σήμερα το πρωί, στη μοναδική περίοδο δοκιμών για τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας, ο Crutchlow ήταν πρώτος και θα μπορούσε να τα πάει ακόμα καλύτερα αν δεν είχε συναντήσει κίνηση!

 

«Με έκοψαν στο γρήγορο γύρο μου, ήμουν 1,5δ πιο αργός σ’ ένα κομμάτι της πίστας. Μετά, στον τελευταίο μου γύρο, έχασα δυο κομμάτια επειδή έπρεπε να περάσω 4 οδηγούς μπροστά».

 

«Δεν ήταν και πολύ καλός χρόνος. Νομίζω θα μπορούσα να κάνω έναν πολύ πιο γρήγορο. Δεν πίεζα για να βγάλω χρόνο σ’ εκείνο το χρονικό σημείο».

 

«Μετά άρχιζε να βρέχει πάρα πολύ και τα χέρια μου κρύωναν τόσο, που αναγκάστηκα να γυρίσω στο γκαράζ κι έμεινα εκεί για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν υπήρχε λόγος να είσαι έξω. Δεν θα κέρδιζες τίποτα».

 

«Αν ήταν η ώρα του αγώνα, θα είχε ακυρωθεί 100% διότι δεν έβλεπες τίποτα».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Είχαμε μόνο 20 λεπτά!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Βιάστηκαν στην Michelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα