• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3: ΕΔ2
Πολύ νερό στην πίστα, 1ος ο McPhee
Νέα 21/10/2016 - 07:44

Πάρα πολύ δύσκολες ήταν οι συνθήκες για τις ΕΔ2 της Moto3, με τη βροχή να πέφτει ασταμάτητα κάνοντας πολύ δύσκολο το έργο των οδηγών.

 

Το αποτέλεσμα ήταν κανείς από τους οδηγούς να μην βελτιώνει τους χρόνους του, με τους καλύτερους να μένουν 2.5δ-3.0δ πάνω από τους πρωινούς χρόνους τους.

 

Σ’ αυτές τις συνθήκες ήταν ο John McPhee αυτός που ξεχώρισε, με τον Tatsuki Suzuki να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με διαφορά 0.451δ από τον Σκωτσέζο.

 

Το πρωί ο Pawi δεν έδειξε το κανονικό του πρόσωπο στο βρεγμένο, όμως στις ΕΔ2 ανέβηκε γρήγορα στην 3η θέση, την οποία και κράτησε μέχρι τέλους.

 

Ο Rodrigo ήταν ο πιο σταθερός οδηγός της Moto3, όντας στην 4η θέση τόσο το πρωί όσο και το μεσημέρι με το πολύ περισσότερο νερό στην πίστα.

 

Ο ομόσταυλος του Rodrigo, Juanfran Guevara, πήρε την πέμπτη θέση μπροστά από τον Brad Binder που είχε τον έκτο καλύτερο χρόνο στις ΕΔ2.

 

Ο Niccolo Antonelli θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα από την 7η θέση, αν δεν έπεφτε πολύ νωρίς στο 40λεπτο.  Οι Dalla Porta, Ono και Kornfeil έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Ακύρωση ΕΔ2 MotoGP-Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Ένας 7χρονος 1ος στο IMR Junior Cup

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα