• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2: ΕΔ1
Δυνατός ο Folger στο βρεγμένο
Νέα 21/10/2016 - 05:12

Στα λίγα λεπτά που η βροχή μείωνε την έντασή της, ο Jonas Folger κατάφερνε να κατεβάζει τους χρόνους του και να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ1 της Moto2.

 

Ο Γερμανός, που είχε θριαμβεύσει στο βρεγμένο αγώνα του Brno, κατάφερε να κάνει 1:47.629 όντας 15δ πάνω από το ρεκόρ πίστας και 25χλμ/ώρα πιο κάτω σε τελική.

 

Αυτός που κατάφερε να μείνει κοντά στο χρόνο του Folger ήταν ο Danny Kent, ο οποίος πάνω στην Kalex της Leopard Racing ήταν ο δεύτερος που έσπασε το 1:48.

 

Ο Zarco ξεκίνησε καλά στο βρεγμένο, σε μια πίστα που πέρυσι είχε πάρει ένα από τα χειρότερά του αποτελέσματα. Ο χρόνος του Γάλλου ήταν ακριβώς μισό δευτ. πιο αργός από του Folger.

 

Έξι χιλιοστά πιο πίσω ήταν ο Lorenzo Baldassarri, που πέρυσι είχε καταφέρει να ανέβει στο βάθρο στο Phillip Island, ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Rins μόλις 50χιλ πιο αργός από τον μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη για τον Τίτλο, τον Johann Zarco.

 

Ο Takaaki Nakagami έφερε την Idemitsu Honda του στην 6η θέση, 25χιλ μπροστά από τον Syahrin που έκανε τους περισσότερους γύρους από όλους, μένοντας στην πίστα ακόμα κι όταν η βροχή ήταν πάρα πολύ δυνατή.

 

Ήταν από τις σπάνιες φορές που ο Jesko Raffin έβλεπε το όνομά του μέσα στη δεκάδα, κάνοντας τον 8ο χρόνο μπροστά από τον Xavi Vierge που ήταν και ο τελευταίος με διαφορά στο ίδιο δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Remy Gardner που ήταν ένα δέκατο πιο γρήγορος από τον Thomas Luthi, τον θριαμβευτή του προηγούμενου Γύρου στο Motegi της Ιαπωνίας.

Επόμενο άρθρο »

Ένας 7χρονος 1ος στο IMR Junior Cup

« Προηγούμενο άρθρο

Κρύο και βροχή στο Phillip Island

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA