• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Χαμός πίσω από τον Binder!
Μάχες για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα
Νέα 19/10/2016 - 18:47

Ο Brad Binder έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήδη από την Aragon της Ισπανίας, αυτό όμως δεν αφαιρεί καθόλου από την αγωνία για τις υπόλοιπες θέσεις.

 

Όταν μάλιστα πίσω από τον Ν. Αφρικανό υπάρχουν πολλοί δυνατοί υποψήφιοι και οι ισορροπίες είναι εύθραυστες, καταλαβαίνει κανείς ότι περιμένουμε πάρα πολλά στους τελευταίους τρεις αγώνες.

 

Ο Bastianini κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη της καριέρας του στην Ιαπωνία και με τους 25β, διεύρυνε τη διαφορά του από τον τρίτο στη βαθμολογία, Jorge Navarro, που έπεσε.

 

Η τελική επίθεση του Bestia στον αγώνα της Ιαπωνίας έδωσε τη νίκη στον Ιταλό πάνω στη γραμμή τερματισμού για 17χιλ, εις βάρος του Binder που οδηγούσε στην 1η θέση σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα.

 

Ο Ν. Αφρικανός θα κυνηγήσει τη νίκη σε κάθε έναν από τους τελευταίους τρεις αγώνες, απαλλαγμένος πλέον από κάθε έννοια και άγχος. Πέρυσι στην Αυστραλία ο Binder είχε καταφέρει να ανέβει στο βάθρο (3ος).

 

Πίσω του, στην τέταρτη θέση, είχε τερματίσει ο Jorge Navarro που έβγαλε τον ώμο του στην πτώση του στην Ιαπωνία. Έτσι ο Ισπανός θα πρέπει να περιμένει το πράσινο φως από τους γιατρούς την Παρασκευή για να μπει στην πίστα.

 

Ο μεγάλος νικητής της περσινής σεζόν στην Αυστραλία ήταν ο Miguel Oliveira, ο οποίος τη νέα σεζόν θα είναι και πάλι ομόσταυλος με τον Brad Binder.

 

Δυνατές μάχες περιμένουμε και για την 4η θέση, ή και για την 3η αν τελικά ο Navarro δεν μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες αυτής της πολύ απαιτητικής περιόδου του Πρωταθλήματος.

Η πτώση του Navarro στο Motegi. Δίπλα του ο McPhee!
Η πτώση του Navarro στο Motegi. Δίπλα του ο McPhee!

 

Ο Bulega επανήλθε στην 4η θέση, μπροστά από τον Mir, κάνοντας καλό αγώνα στο Motegi, όπου και πήρε άτυπα ένα ακόμα βάθρο. Ο Ιταλός ήταν 4ος στον αγώνα, αλλά λόγω της τιμωρίας του Ono πήρε την 3η θέση.

 

Ο Ono τιμωρήθηκε επειδή όταν ελέγχθηκε από τους Αγωνοδίκες μετά το τέλος του αγώνα, βρέθηκε ότι το συνδυασμένο βάρος αναβάτη μοτοσυκλέτα ήταν κάτω από το μίνιμουμ των 152 κιλών.

 

Ο Mir δεν είναι πολύ πίσω από τον Bulega, ενώ λίγο πίσω παραμονεύει και ο Di Giannantonio, έτοιμος να εκμεταλλευτεί το παραμικρό λάθος. Ο Diggia έκανε ακόμα έναν καλό αγώνα στην Ιαπωνία, κατορθώνοντας από 18ος να τερματίσει 5ος.

 

Στη μάχη για την τέταρτη θέση όμως έχει μπει για τα καλά και ο Pecco Bagnaia, ο οποίος μετά από δυο συνεχόμενους Γύρους εκτός βαθμών, πήρε την 6η θέση στην Ιαπωνία.

 

Η διαφορά ανάμεσα στον 4ο Bulega και στον Pecco Bagnaia που έχει την 7η θέση στη βαθμολογία είναι μόλις εννέα βαθμοί. Με 75 βαθμούς διαθέσιμους μέχρι το τέλος, τα πάντα είναι ανοιχτά!

 

Μια έκτακτη συμμετοχή θα έχουμε για την κατηγορία στο Phillip Island, με τον Matt Barton να κάνει τη δεύτερή του εμφάνιση στην Moto3 μετά τον περσινό αγώνα στην πατρίδα του.

 

Οι ώρες των μεταδόσεων για τη μικρή κατηγορία είναι εδώ.

Επόμενο άρθρο »

PI: Τα στατιστικά

« Προηγούμενο άρθρο

Νίκη στα Μέγαρα για την WOLF-RACING MOTUL TEAM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA