• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ξέφυγε (λίγο) ο Zarco!
Στο κυνήγι του Γάλλου ο Alex Rins
Νέα 19/10/2016 - 14:46

Η συναρπαστική σεζόν της μεσαίας κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος συνεχίζεται αυτό το Σ/Κ στην πίστα του Phillip Island.

 

Μια εβδομάδα νωρίτερα, ο Johann Zarco πήρε μια σημαντική ανάσα στη μάχη που δίνει για τον Τίτλο, καθώς πήρε 20β έναντι μηδέν του μεγάλου του αντιπάλου, του Rins.

 

Ο τελευταίος είχε μια πτώση την Παρασκευή και χτύπησε στο αριστερό χέρι και στον ώμο. Ο Ισπανός ήταν 22ος στο σχηματισμό εκκίνησης και με το ξεκίνημα του αγώνα κέρδισε πολλές θέσεις.

 

Όμως στη συνέχεια ήρθε η πτώση. Επανήλθε αλλά τερμάτισε 21ος μακριά από τους βαθμούς. Ο μεγάλος νικητής της Ιαπωνίας ήταν ο Luthi, που από το καλημέρα είχε δείξει ένα πολύ δυνατό πρόσωπο.

 

Ο Ελβετός έκανε διαφορά στην αρχή και παρά το ότι δεν έχει βρει λύσεις στη διαχείριση ελαστικών - χάνοντας στα τελευταία στάδια του αγώνα - κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Zarco.

 

Έτσι ο Luthi ξεπέρασε στη βαθμολογία τον Sam Lowes, το όνειρο του οποίου να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία, έσβησε ουσιαστικά με την πτώση του στο Motegi.

 

Η μάχη του Τίτλου συνεχίζεται στο Phillip Island, σε μια γρήγορη πίστα με ροή που αρκετοί από τους υπόλοιπους οδηγούς της κατηγορίας μπορούν να ξεχωρίσουν.

 

Άλλωστε φέτος έχουμε αναβάτες ικανούς να απειλήσουν - στην ημέρα τους - τους πρωταγωνιστές της Moto2, όπως ο Nakagami, ο Morbidelli, ο Baldasarri, ο Folger κλπ.

 

Την περασμένη σεζόν στην Αυστραλία, ήταν ο Alex Rins αυτός που μας εντυπωσίασε κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα  - στην πρώτη του σεζόν στην κατηγορία - κατακτώντας τη νίκη 6.6δ μπροστά από τον δεύτερο.

 

Φέτος, με τα όσα προβλήματα τον ταλαιπωρούν από τους τραυματισμούς του το τελευταίο διάστημα, θα πρέπει να επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο για να μείνει κοντά στον Zarco.

 

Δείτε εδώ τις ώρες των μεταδόσεων της κατηγορίας.

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμάζεται το νέο σύστημα επικοινωνίας

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος για τη μάχη ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA