• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: 4 Νίκες στη σειρά!
Στο στόχαστρο του Davies ο Sykes!
Νέα 18/10/2016 - 13:06

«Εξωπραγματική» χαρακτήρισε ο Chaz Davies την τωρινή του κατάσταση πάνω στην Ducati του, που του χάρισε ένα ακόμα διπλό, αυτή τη φορά στην Jerez.

 

Αλάνθαστος, ο Davies έκανε το διπλό για δεύτερο συνεχόμενο Γύρο μετά το Magny-Cours κι έχει στο στόχαστρό του τη 2η θέση στη βαθμολογία.

 

Το μόνο που μένει για τον αναβάτη της Ducati, είναι να τελειώσει τη σεζόν με μια ανάλογη, ή παραπλήσια, εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα στο Qatar.

 

Ο Davies πρέπει να βρει 19 βαθμούς εις βάρος του Sykes στους δυο τελευταίους αγώνες, ώστε να πάρει από τον Βρετανό τη δεύτερη θέση.

 

«Τέσσερεις νίκες στη σειρά είναι κάτι το εξωπραγματικό! Τώρα τελευταία έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και μπορώ να πιέζω στο 100% σε κάθε γύρο».

 

«Έκανα όμως και την καλύτερή μου εκκίνηση σε όλη τη σεζόν και στην 1 ήμουν μόνο πίσω από τον Sykes».

 

«Νομίζω ότι ήθελε να φυλάξει λάστιχο κι έτσι άρπαξα την ευκαιρία, διότι ήξερα ότι θα μπορούσα να κρατήσω το ρυθμό μου σε όλο τον αγώνα».

 

«Το κλειδί ήταν να διαχειριστώ την πρόσφυση. Με τις πιο ζεστές συνθήκες η πίστα ήταν πιο γλιστερή. Σταδιακά όμως έκανα τη διαφορά».

 

«Χωρίς να έχω υπερβολική αυτοπεποίθηση, θα προσπαθήσουμε για το έξι στα έξι, ώστε να πάρουμε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία».

Επόμενο άρθρο »

Alzamora: Ο τρόπος που άλλαξε ο Marquez;

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Άνετος στο Qatar!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα