• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολύ χαρούμενος ο Dovi!
Δυνατό το ξεκίνημά του στο Motegi
Νέα 14/10/2016 - 18:08

Πολύ καλή διάθεση είχε ο Andrea Dovizioso μετά την πρώτη ημέρα στο Motegi, όπου ο Ιταλός άσος της Ducati πήρε τη δεύτερη θέση!

 

Το πρωί, στις ΕΔ1, ο Dovi ήταν πρώτος, ενώ και το απόγευμα ήταν μπροστά, μόνο και μόνο για να τον ρίξει 2ο ο Lorenzo για μόλις 53χιλ.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχουμε την ταχύτητα και πάντα είναι σημαντικό την πρώτη ημέρα να ξεκινάς έτσι».

 

«Το απόγευμα, με το χρησιμοποιημένο ελαστικό, κάναμε πολύ καλούς χρόνους και αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

 

«Πάντως ακόμα έχουμε πολλή δουλειά διότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα με τα ελαστικά σ’ αυτή την πίστα με τα δυνατά φρένα. Αυτό, τα δυνατά φρένα, δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα ελαστικά της Michelin».

 

«Έτσι πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο που μπαίνουμε στις στροφές για να μην πιέζουμε πολύ το μπροστινό φρένο. Πέρα από αυτό, είμαι χαρούμενος».

 

«Οι περισσότεροι έβαλαν το σκληρό πίσω κι έτσι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο το απόγευμα για να δούμε τον ακριβή ρυθμό των πιο γρήγορων. Πάντως είμαστε εκεί και είμαι χαρούμενος».

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Αυστηρότερες ποινές!

« Προηγούμενο άρθρο

Όλα καλά με τον Laverty

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ