• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis: Lorenzo και Ducati;
Το MotoGP είναι άθλημα, αλλά είναι και δουλειά!
Νέα 14/10/2016 - 16:41

Συνέντευξη τύπου ειδικά για το θέμα του Lorenzo και της άρνησης της Yamaha να του επιτρέψει να πάρει μέρος στις ιδιωτικές δοκιμές της Ducati, έδωσε σήμερα ο Lin Jarvis.

 

«Κανονικά κανείς αναβάτης της Yamaha δεν μπορεί να οδηγεί άλλη μοτοσυκλέτα, όσο έχει συμβόλαιο μαζί μας. Του Lorenzo λήγει στις 31 Δεκεμβρίου».

 

«Παρά ταύτα του δίνουμε, στο πνεύμα της συνεργασίας ανάμεσα στους κατασκευαστές, τις δυο ημέρες στην Valencia. Αυτό το θεωρούμε λογική και αρκετή παραχώρηση».

 

«Η Yamaha δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά μια πολυεθνική που πρέπει να προστατεύσει τα συμφέροντά της. Το MotoGP είναι άθλημα, αλλά παράλληλα και δουλειά».

 

«Επενδύουμε πολλά λεφτά και θέλουμε κάποια επιστροφή σ’ αυτά που επενδύουμε, όπως και οι χορηγοί μας. Ο DallIgna μίλησε για το αθλητικό πνεύμα, αλλά στόχος και της Ducati δεν είναι αυτό, αλλά το να είναι ανταγωνιστική».

 

«Ο Lorenzo είναι ένας πολύ-Πρωταθλητής και η Ducati είναι μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Του χρόνου θα είναι αντίπαλοί μας. Θα θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα, όπως και εμείς».

 

«Γιατί να τον αφήσουμε να δοκιμάσει μια αντίπαλη μοτοσυκλέτα ενώ ακόμα τον πληρώνουμε; Είναι απλά μια λογική απόφαση εργασίας».

 

Πάντως οι άλλοι κατασκευαστές και αναφερόμαστε στην Suzuki και στην Yamaha, αφήνουν τους αναβάτες τους να δοκιμάσουν τις αντίπαλες μοτοσυκλέτες πέρα από τις δυο ημέρες στην Valencia.

 

«Θα πρέπει να ξέρει κανείς και τι συμβόλαια έχουν οι άλλοι αναβάτες», εξηγεί ο Lin Jarvis. «Η Yamaha είναι μια σοβαρή εταιρεία που σέβεται τα συμβόλαιά της».

 

«Σέβομαι την απόφαση όλων, μιας και ο καθένας έχει τη δική του οπτική που βλέπει τα πράγματα. Είμαστε σωστοί και ό,τι ισχύει για τον Lorenzo ισχύει και για τον Pol Espargaro αν και οι περιπτώσεις τους είναι διαφορετικές. Η πολιτική μας είναι η ίδια για όλους».

 

«Προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτό το τεστ (σ.σ. στην Valencia εννοεί) αν και κατανοώ την αξία που έχει για τα media. Θεωρώ ότι προκαλεί αναστάτωση το να βλέπεις κάποιον που πριν από μια ημέρα φορούσε άλλα χρώματα, να μετακινείται σε άλλο κατασκευαστή».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Θετική ημέρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Aoyama στη θέση του Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA