• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Με τη σκέψη στον Τίτλο!
Ο Rea έτοιμος να πανηγυρίσει στην Jerez
Νέα 13/10/2016 - 14:00

Ο Jonathan Rea ξέρει πολύ καλά ότι έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει τον Τίτλο στην Jerez, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει τον τελευταίο Γύρο στο Qatar.

 

Ο Rea έχει ένα προβάδισμα 48β από τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Tom Sykes και χρειάζεται να φύγει από την Jerez στο +51β για να πάρει τον Τίτλο.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πάμε και πάλι στην Jerez καθώς από πέρυσι έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την πίστα. Στα μέσα της σεζόν κάναμε κι ένα παραγωγικό τεστ εκεί».

 

«Όχι μόνο τελειοποιήσαμε τη νυν μοτοσυκλέτα, αλλά βρήκαμε χρόνο να δουλέψουμε και σε κάποια πράγματα για το 2017».

 

«Φαίνεται ότι είμαστε σε καλό δρόμο με τη μοτοσυκλέτα και τώρα έχουμε την πρώτη ευκαιρία για τον Τίτλο αυτό το Σ/Κ».

 

«Αν κάνουμε καλή δουλειά, τότε θα πετύχουμε το στόχο μας που είναι να γίνουμε Πρωταθλητές. Αυτό είναι στην άκρη του μυαλού μου, όμως πρέπει να φανούμε και έξυπνοι».

 

«Τόσο ο Tom, όσο και ο Chaz οδηγούν πραγματικά πολύ δυνατά, αλλά και ορισμένοι άλλοι οδηγοί θα είναι πολύ δυνατοί στην Jerez».

 

«Επομένως θα πρέπει να ετοιμάσουμε καταλλήλως τη μοτοσυκλέτα με την ομάδα         και μετά ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

 

«Θα βγω έξω και θα προσπαθήσω να κάνω δυο δυνατούς αγώνες», είπε ο Rea που αν πάρει φέτος τον Τίτλο, θα γίνει ο πρώτος αναβάτης στα SBK που θα καταφέρει να πάρει δυο συνεχόμενα Πρωταθλήματα, μετά το 1999 και τον Carl Fogarty.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Μου αξίζει!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez απειλεί τον Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα