• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Η μάχη για την 2η θέση!
Enea Bastianini VS Jorge Navarro
Νέα 13/10/2016 - 10:10

Με το ενδιαφέρον να έχει στραφεί στη μάχη για τη 2η θέση πια, ο Brad Binder - ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας - έφτασε στην Ιαπωνία χωρίς άγχος.

 

Για τον Ν. Αφρικανό στόχος, μέχρι το τέλος της σεζόν και προτού ανέβει στη μεσαία κατηγορία, είναι να προσθέσει στις πέντε νίκες του μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα.

 

Αυτός που θα τον αντικαταστήσει τη νέα σεζόν στο γκαράζ της Red Bull KTM θα είναι ο Niccolo Antonelli, ο οποίος είναι και ο μόνος αναβάτης της κατηγορίας που έχει πάρει νίκη στο Motegi (2015).

 

Όμως τα βλέμματα των περισσοτέρων θα είναι στραμμένα στους Jorge Navarro και Enea Bastianini που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο τη 2η θέση στη βαθμολογία.

 

Ο Ισπανός φαίνεται να ανακτά τη δυναμική του, μετά το σοβαρό τραυματισμό του (έσπασε το δεξί του πόδι) και πήρε μια σπουδαία νίκη στην Aragon πριν από περίπου δυο εβδομάδες.

 

Για τον Navarro ήταν η δεύτερη νίκη της καριέρας του και οπωσδήποτε θα θέλει να τις κάνει τρεις, σε μια πίστα που πέρυσι έκανε φοβερό αγώνα, καταφέρνοντας να πάρει το βάθρο (3ος) αν και ήταν 13ος στο τέλος του 1ου γύρου.
 

Εμπόδιο στις βλέψεις του Navarro - και πολύ σοβαρό - είναι ο Enea Bastianini, ο οποίος στους τελευταίους αγώνες είναι πολύ σταθερός και σίγουρα θα τα δώσει όλα για να πάρει την 1η του νίκη για το 2016.

 

Πέρα από τη 2η θέση στη βαθμολογία, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η 4η θέση ή καλύτερα η μάχη για την ανάδειξη του καλύτερου νεοφερμένου στην κατηγορία φέτος!

 

Αυτόν τον τίτλο, σε μια χρονιά με σπουδαίους rookies, διεκδικούν οι Nicolo Bulega, Fabio Di Giannantonio και Joan Mir, με τους επόμενους τρεις αγώνες να είναι σημαντικούς γι’ αυτή τη μάχη.

 

Και οι τρεις τους έχουν πάρει βάθρα, ο Mir μάλιστα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί στην Αυστρία, ωστόσο η πίστα του Motegi θα αποτελέσει ιδιαίτερη πρόκληση για τους ίδιους, μιας και είναι καινούργια γι’ αυτούς.

 

Πάντως το γεγονός ότι δεν ξέρουν την πίστα δεν θα τους εμποδίσει, αν όλα πάνε καλά, να δώσουν μάχες για τις μπροστά θέσεις. Άλλωστε και η Αυστρία ήταν καινούργια και ο Mir κατάφερε να την «κατακτήσει».

Επόμενο άρθρο »

Ο Barbera στη θέση του Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Ενθουσιασμένος ο Smith!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA