• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AΠΟΣΤΟΛΗ Α-STYLE ΤΤ ASSEN: Eκτός αγώνα ο Capirossi
Χάνει και το ολλανδικό GP ο Loris Capirossi μετά την πτώση που είχε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών.
Νέα 27/06/2008 - 00:00
Χάνει και το ολλανδικό GP ο Loris Capirossi μετά την πτώση που είχε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών. Ο Ιταλός τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι το οποίο είχε σπάσει στο ατύχημα που είχε στον αγώνα της Καταλωνίας.

«Έχασα τον έλεγχο και η μοτοσικλέτα με πέταξε από πάνω της. Όταν έπεσα, η μοτοσυκλέτα έπεσε πάνω μου και το μαρσπιέ μου άνοιξε μια τρύπα στο χέρι. Δεν ήταν εύκολο αυτό που συνέβη αλλά έχω τεράστια υποστήριξη γύρω μου και θα δουλέψω σκληρά για να ετοιμαστώ και να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό», σχολίασε ο Capirex που απουσίασε και από το GP του Donington Park.

Ο επικεφαλής της Rizla Suzuki, Paul Denning είπε από την πλευρά του: «Ήταν τυχερός που δεν έσπασε τίποτα ή δεν δημιούργησε επιπλέον ζημιά στον αρχικό του τραύμα. Δυστυχώς η μοτοσυκλέτα του έσκισε ένα μεγάλο κομμάτι σάρκας από το δεξί του χέρι, αλλά ο Dr. Costa και η ομάδα του τον έβαλαν στο χειρουργείο και έκλεισαν την πληγή που δημιουργήθηκε. Ο Loris θα ξεκινήσει αποθεραπεία ώστε να γίνει καλά. Μέχρι τον αγώνα του Sachsenring θα είναι έτοιμος».

Παρά το γεγονός ότι ο Ben Spies βρίσκεται στο Assen δεν πρόκειται να πάρει μέρος στον αγώνα αντικαθιστώντας τον Capirossi, όπως συνέβη και στο Donington. Αυτή την απόφαση έλαβε η ομάδα βασιζόμενη κυρίως στο ότι ο 23χρονος Αμερικανός δεν έχει τρέξει ποτέ στη συγκεκριμένη πίστα και δεν συμμετείχε στις ελεύθερες δοκιμές για να μπορέσει να εξοικειωθεί με αυτήν. Έτσι η Rizla Suzuki θα έχει μόνο έναν αναβάτη στoν αγώνα, τον Chris Vermeulen.

Επόμενο άρθρο »

AΠΟΣΤΟΛΗ Α-STYLE ΤΤ ASSEN: υπό βροχή το πρωινό ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

AΠΟΣΤΟΛΗ Α-STYLE ΤΤ ASSEN: O Stoner άπιαστος το πρωί

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA