• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Νέα πίστα;
Έχω αυτοπεποίθηση, λέει ο Davies
Νέα 15/09/2016 - 13:28

Για τον Chaz Davies το γεγονός ότι θα βρεθεί σε νέα πίστα αυτό το Σ/Κ, στον 10ο Γύρο των SBK-Motul, κάθε άλλο παρά εμπόδιο αποτελεί!

 

Ο άσος της Ducati θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις - ελάχιστες - ελπίδες που του απομένουν για το Πρωτάθλημα.

 

Ο Davies προέρχεται από τις δοκιμές στο Lausitzring και στο Misano και είναι βέβαιος ότι έχουν βρει κάτι καλό με την ομάδα του για τον επόμενο Γύρο.

 

«Το καλοκαιρινό διάλειμμα ήταν μεγάλο, αλλά πάντα ήμουν ενεργός και νοιώθω παραπάνω από έτοιμος για να επιστρέψω στους αγώνες».

 

«Από φυσικής κατάστασης είμαι καλά και νομίζω ότι κάναμε ένα ξεκάθαρο βήμα εμπρός στα τελευταία τεστ σε Γερμανία και Ιταλία».

 

«Και στα δυο τεστ βρήκα την αίσθηση που ήθελα κι έφυγα χαρούμενος, ωστόσο ξέρω καλά ότι οι αγώνες είναι πολύ διαφορετική υπόθεση».

 

«Η πίστα στο Lausitzring αποτελεί μεγάλη πρόκληση, ενώ δεν λείπουν και τα σαμαράκια κι έτσι θα είναι πολύ σημαντικό να δουλέψουμε σωστά στο set-up».

 

«Είναι σίγουρα μια νέα πίστα για όλους και είναι αδύνατον να κάνει κάποιος προβλέψεις, αλλά έχω τόσο αυτοπεποίθηση όσο και κίνητρο».

Επόμενο άρθρο »

O Zanardi Χρυσός στο Ρίο

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul, Sykes: Να συνεχίσουμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA