• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Ο στόχος είναι ένας!
Ο Rea θέλει να αυξήσει τη διαφορά του
Νέα 15/09/2016 - 12:03

Με οχτώ αγώνες για το τέλος και της φετινής αγωνιστικής σεζόν, η αύξηση της διαφοράς του από τον Sykes και φυσικά ο Τίτλος, είναι ο μοναδικός στόχος για τον Rea!

 

Ο αναβάτης της Kawasaki είχε μηχανικό πρόβλημα στο δεύτερο αγώνα της Laguna Seca, εκεί που κέρδισε ο Sykes και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους 46β.

 

Ωστόσο αυτό δεν αποθαρρύνει τον Jonathan Rea, ο οποίος δήλωνε μετά το τέλος του Γύρου στην Laguna Seca ότι νοιώθει πλέον δυνατός πάνω στην Ninja του!

 

Μετά την αρχή της σεζόν και τα προβλήματα προσαρμογής, ο Ιρλανδός έχει φέρει την Kawasaki στα μέτρα του και γι’ αυτό δεν ανησύχησε μετά το πρόβλημα στην Laguna.

 

«Στο Lausitzring έκανα μερικούς γύρους με μια δική μου μοτοσυκλέτα δρόμου, μια Ninja ZX-10R και ήταν καλό να πάρω χρόνο σε μια καινούργια πίστα για μένα».

 

«Το καλοκαιρινό διάλειμμα ήταν μεγάλο. Τις πρώτες εβδομάδες το χάρηκα που ήμουν σπίτι. Μετά όμως ξεκίνησα προπόνηση για να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τους τελευταίους αγώνες».

 

«Θα είναι σημαντικοί και όλοι τους είναι πολύ κοντά. Είναι σημαντικό να είμαι έτοιμος στην εντέλεια, ώστε να δώσω στον εαυτό μου την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για ένα καλό τελείωμα της σεζόν».

 

«Στόχος μου είναι πως να αυξήσω τη διαφορά μου στο Πρωτάθλημα. Προσωπικά βλέπω τους τελευταίους αγώνες σαν ένα, γιατί θα περάσουν πολύ γρήγορα».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul, Sykes: Να συνεχίσουμε

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Αβεβαιότητα (εν μέρει)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA