• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλει και πάλι τον Τίτλο
Η Leopard επενδύει στον Mir για το ‘17
Νέα 14/09/2016 - 14:47

Η παρουσία του Joan Mir στο Πρωτάθλημα της Moto3 είναι εξαιρετικά καλή, ειδικά αν κάποιος σκεφτεί ότι πέρυσι ήταν 4ος στο Red Bull Rookies Cup.

 

Το πρώτο «στοιχείο» που μας έδωσε ήταν η 5η του θέση στην Αργεντινή και στη συνέχεια ήταν σχεδόν πάντα μέσα στους δέκα καλύτερους στους αγώνες.

 

Στην Αυστρία κατάφερε να γράψει ιστορία και πήρε την πρώτη του νίκη σε Παγκόσμιο επίπεδο - σε ηλικία 18 ετών - ενώ προηγουμένως είχε καταφέρει να πάρει την pole position!

 

Ο Mir κατάγεται από την Parma de Mallorca όπως ο Jorge Lorenzo και αναμφίβολα θα θέλει να ακολουθήσει στα χνάρια του συμπατριώτη του.

 

Το Σ/Κ στο Misano μπορεί να μην κέρδισε, αλλά η τρίτη θέση του στο San Marino ήταν ακόμα μια επιβεβαίωση της μεγάλης δυναμικής του.

 

Παρουσιάστηκε πολύ δυνατός στο τέλος, όταν παρά το γεγονός ότι έπρεπε να παραχωρήσει τη θέση του στον Bulega (λόγω τιμωρίας) επανήλθε και πέρασε τον Ιταλό με χαρακτηριστική ευκολία!

 

«Ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες μου, μια τρίτη θέση που είναι σχεδόν σαν νίκη», θα έλεγε μετά το τέλος του αγώνα σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

 

Παράλληλα έδωσε κι άλλο ενδιαφέρον στη μάχη για την ανάδειξη του καλύτερου Rookie στην κατηγορία, έχοντας πλέον πλησιάσει τον Bulega στους εφτά βαθμούς.

 

Εν τω μεταξύ υπάρχει ήδη η συμφωνία ανάμεσα στην Leopard Racing και τον Joan Mir για το 2017, ενώ παρά τις αρχικές φήμες δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η ομάδα θα επιστρέψει σε μοτοσυκλέτα της Honda.

 

Η ομάδα διανύει ένα πολύ δύσκολο Πρωτάθλημα, με τον περσινό Τίτλο να φαντάζει μια μακρινή ανάμνηση. Το νέο σημείο αναφοράς τους για την Moto3 είναι ο Mir και οι σχεδιασμοί για τη νέα χρονιά θα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Επόμενο άρθρο »

Ο Antonelli μαζί με Bendsneyder

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bestia στην Estrella Galicia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA