• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A. Espargaro: Δουλεύω περισσότερο
Αλλά και δυσκολεύομαι περισσότερο
Νέα 13/09/2016 - 18:31

Πολύ απογοητευμένος ήταν ο Aleix Espargaro μετά την πτώση του στον αγώνα της Κυριακής. Για τον Ισπανό χρειάζονται ριζικές αλλαγές για να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα.

 

«Ναι, δυσκολεύομαι πολύ. Είναι η σεζόν που δουλεύω περισσότερο από ποτέ αλλά όλα μου πάνε λάθος. Είναι αδύνατον να δουλέψω παραπάνω. Ίσως πρέπει ν’ αλλάξω τον τρόπο δουλειάς».

 

«Κάτι κάνω λάθος. Προφανώς ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί στα Michelin. Είναι λάθος μου. Δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστικός. Σε κάποιες πίστες νοιώθω καλύτερα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχω βρει ένα καλό συμβιβασμό».

 

«Δοκιμάσαμε μια τελείως διαφορετική μοτοσυκλέτα στις ΕΔ1 αλλά δεν μου άρεσε. Πρέπει ν’ αλλάξουμε κάτι, διότι αυτό που θέλω περισσότερο από κάθε τι άλλο τώρα, είναι να είμαι με τους μπροστά στους τελευταίους αγώνες πριν φύγω από την Suzuki».

 

Ο Aleix, όπως ο ομόσταυλός του και ο Marc Marquez, έβαλε το σκληρό μπροστινό της Michelin, μια απόφαση που στο τέλος μετάνοιωσε.

 

«Όλα μου πάνε λάθος... στο ζέσταμα ένοιωθα καλά με το μεσαίο μπροστά, αλλά ο αγώνας θα γινόταν στη ζέστη και αποφάσισα να βάλω το σκληρό. Προφανώς ήταν η λάθος απόφαση».

 

«Το κατάλαβα αμέσως από τους πρώτους γύρους. Έχανα το μπροστινό συνέχεια ακόμα και με αργό ρυθμό. Δεν έκανα τίποτα παράξενο αλλά το έχασα στην ίδια δεξιά όπως στις ΕΔ3 και στις κατατακτήριες. Προφανώς πάλι έκανα λάθος».

 

«Η πίσω πρόσφυση ήταν καλή. Δεν μπορούσα να έχω ταχύτητα στις στροφές, το πίσω ήταν καλό αλλά το μπροστά ήταν... πάλευα συνέχεια! Το έχασα περίπου 20 φορές μέχρι να πέσω».

Επόμενο άρθρο »

Πολύ καλά αποτελέσματα για τα ελαστικά Michelin στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Ο αρχιμηχανικός του Redding στον Pedrosa;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA