• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν είχα το ρυθμό!
Παραδέχεται ο Jorge Lorenzo
Νέα 12/09/2016 - 21:33

Ο Jorge Lorenzo παραδέχτηκε χωρίς υπεκφυγές ότι σήμερα, στο Misano, δεν είχε  το ρυθμό να ακολουθήσει ούτε τον Rossi, αλλά ούτε φυσικά και τον τρομερό Dani Pedrosa.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής αρκέστηκε στην τρίτη θέση και στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, έπλεξε το εγκώμιο του Pedrosa ο οποίος επέστρεψε στις νίκες μετά το Γύρο της Μαλαισίας το 2015.

 

«Δεν μπορώ να είμαι πολύ χαρούμενος αλλά ούτε και πολύ απογοητευμένος διότι το βάθρο είναι βάθρο κι έβαλα τα δυνατά μου σήμερα να μείνω στον τροχό του Rossi και του Dani που ήταν ξεκάθαρα πιο γρήγορος από εμάς».

 

«Σήμερα ήταν η ημέρα του Dani που τα είχε όλα έτοιμα και οδήγησε απίστευτα και πιο γρήγορα από τους γύρους του στις κατατακτήριες. Του αξίζει η νίκη διότι δυσκολεύτηκε πολύ αυτή την περίοδο».

 

«Προσπάθησα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να μειώσω τη διαφορά με τον Rossi αλλά δεν μπορούσα. Σήμερα δεν ήταν η ημέρα μου. Πρέπει να το αποδεχτώ».

 

Ο Lorenzo είπε αρχικά ότι είχε λίγα προβλήματα στο να σταματήσει τη μοτοσυκλέτα του σε κάποιες στροφές της πίστας, αλλά γρήγορα δήλωσε ότι η απόδοση της μοτοσυκλέτας του ήταν καλή.

 

«Σε κάποιες στροφές δεν μπορούσα να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα, αλλά μετά δούλεψε καλά και ο ρυθμός ήταν καλός. Ο αντίστοιχος του Rossi ήταν σταθερός και δεν έκανε λάθη. Ήθελα ακόμη ένα με ενάμιση δέκατο σε μερικούς γύρους».

 

«Για μένα το σκληρό δεν ήταν καλή επιλογή διότι οι συνθήκες ήταν πολύ ζεστές και δεν στρίβει καλά στη μέση της στροφής και ειδικά στα αριστερά. Το μεσαίο ήταν εντάξει. Ίσως και το μαλακό αλλά δεν το δοκιμάσαμε».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν του επιτρέπω!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Εδώ ήταν σημαντική η νίκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα