• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανανέωση της συμφωνίας Monster Energy και Dorna Sport
Για άλλα τρία χρόνια!
Νέα Αγοράς 07/09/2016 - 00:31

Δελτίο Τύπου


Monster Energy και Dorna Sport ανανεώνουν τη συμφωνία για άλλα τρία χρόνια

Στη Dorna Sports είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνέχιση της υποστήριξης από την Monster Energy, σαν σημαντικός χορηγός σε μια σειρά από εκδηλώσεις, για τα επόμενα τρία χρόνια. Ξεκινώντας στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Monster Energy έχει αναπτυχθεί ραγδαία σε μέγεθος άλλα και σε παρουσία με την συμμετοχή της σε μια σειρά από εκδηλώσεις. Έτσι η Monster Energy θα συνεχίσει να είναι ο χορηγός τίτλου σε δύο GP για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τόσο το GP της Καταλανίας όσο και το GP της Τσεχίας πρόκειται να παραμείνουν σαν αγώνες με το όνομα Monster Energy και την υποστήριξη του γίγαντα ενεργειακών ποτών που βοήθησε στην εντυπωσιακή τέλεση και προβολή κατά τα προηγούμενα έτη. Η Monster Energy θα έχει επίσης παρουσία σε μια σειρά από άλλα GP σε όλη τη σεζόν, με on-track branding και προωθητικές εκδηλώσεις μέσα και γύρω από τα paddock.

Οι αγώνες MotoGP εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία της Monster Energy. Ταχύτητα, εξωπραγματικές ικανότητες, περισσότερο γκάζι από τους άλλους. Με άλλα λόγια, ζωή στο όριο. Οι αθλητές μας, που αγωνίζονται και στις τρεις κατηγορίες αγώνων MotoGP, εκπροσωπούν ακριβώς αυτή την φιλοσοφία. Πουθενά αλλού αυτό δεν θα ήταν πιο αληθινό από την παγκόσμια σκηνή των αγώνων μοτοσυκλέτας MotoGP. Οι καλύτεροι αναβάτες, οι καλύτερες ομάδες, οι καλύτερες πίστες και οι καλύτεροι αγώνες στον κόσμο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι να είμαστε μέρος από αυτό, σχολίασε ο Rodney Sacks, Διευθύνων Σύμβουλος της Monster Beverage.

Είναι καλό που βλέπουμε τη συνέχιση της δέσμευσης της Monster Energy για την υποστήριξη των αγώνων MotoGP, υποστήριξη τους έχει βοηθήσει πολλούς αγώνες MotoGP και αναβάτες όλα αυτά τα χρόνια. Η ανανέωση και η δέσμευση για συνέχιση της υποστήριξης είναι κάτι που μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι, δήλωσε ο Pau Serracanta, Διευθύνων Σύμβουλος για Εμπορικά θέματα της Dorna Sport.

Επόμενο άρθρο »

Προσφορά Kawasaki Versys 650

« Προηγούμενο άρθρο

Το "Τέρας" της SUTER

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα