• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MV Agusta F4Z
Κομψότητα και Τέχνη!
Νέα Αγοράς 02/09/2016 - 16:51

Η F4Z είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα που κατασκευάζεται από την MV Agusta σε συνεργασία με τον γνωστό Μιλανέζικο οίκο (στα αυτοκίνητα) Zagato.

 

Η MV Agusta έχει αποκτήσει διεθνή φήμη για την προηγμένη τεχνολογία της, την υψηλή απόδοση και το μοναδικό της design, ενώ έχει 75 Παγκόσμια Πρωταθλήματα (37 Κατασκευαστές, 38 Αναβάτες).

 

Από την άλλη, ο Zagato είναι ο μόνος οίκος αμαξωμάτων που παραμένει ανεξάρτητος και στα χέρια της οικογένειας που τον ίδρυσε.

 

Το κουστούμι της F4Z σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την ομάδα της Zagato με υλικά όπως αλουμίνιο και ανθρακόνημα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό από αυτό της F4.

 

Για την MV Agusta, η F4Z αποτελεί κάτι διαφορετικό από την πεπατημένη των απλών μετατροπών, καθώς πρόκειται για ένα συλλεκτικό κομμάτι!

 

Από την πλευρά της Zagato, αυτό το εγχείρημα τους βγάζει έξω από το περιβάλλον του αυτοκινήτου, του γνώριμου τομέα τους, με ένα αποτέλεσμα όμως που εντυπωσιάζει!

 

Η μοτοσυκλέτα σχεδιάστηκε για έναν Ιάπωνα επιχειρηματία και έπρεπε - ως συλλεκτικό κομμάτι - να εκφράζει το ιδιαίτερο στυλ αυτού του άνδρα.

 

Επομένως ήταν πολύ σημαντικό να κατανοήσει η σχεδιαστική ομάδα το πάθος και τις επιθυμίες του Ιάπωνα.

 

Το πάθος του φυσικά είναι οι μοτοσυκλέτες, ξεκινώντας από την δεκαετία του ’80 όταν αγόρασε την πρώτη του μοτοσυκλέτα και άρχιζε να την μετατρέπει μόνος του.

 

Ήταν αυτό το πάθος του που διέγειρε τη φαντασία των σχεδιαστών της F4Z! Δεν ήθελε άλλωστε κάτι μοντέρνο, αλλά κάτι που ια κρατούσε τη γοητεία και την αξία του διαχρονικά.

 

Αυτό που ήθελε ήταν μια μοτοσυκλέτα όπως καμμία άλλη, ένα κλασικό κομμάτι, σύγχρονο μεν,  αλλά με διαχρονικό σχεδιασμό και νομίζουμε ότι το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.

 

Συμφωνείτε;

Επόμενο άρθρο »

Η Michelin είναι έτοιμη για την μάχη!

« Προηγούμενο άρθρο

Προσφορά της Ducati Athens

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα