• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Το αξίζαμε!
Ενθουσιασμένος με την επικράτηση στην Suzuka
Νέα 01/08/2016 - 18:11

Η σύντομη καριέρα του Pol Espargaro στο θρυλικό Αγώνα της Suzuka είναι εντυπωσιακή, έχοντας πάρει δυο pole positions και δυο νίκες στα δυο χρόνια που συμμετέχει.

 

Πέρυσι ήταν αυτός που έπαιρνε την pole position - και μάλιστα με χρόνο ρεκόρ - και τη συνέχεια τη νίκη, πλάι στους Smith και Nakasuga.

 

Φέτος κατάφερε και πάλι να πάρει την pole και να πανηγυρίσει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μαζί με τους Nakasuga και Alex Lowes.

 

Τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην ομάδα της KTM που δεν συμμετέχει στην Suzuka κι έτσι η καριέρα του στον Αγώνα Αντοχής λήγει προσωρινά.

 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος με αυτή τη νίκη! Για μένα, για τον Alex και τον Nakasuga-san διότι πράγματι το αξίζαμε».

 

«Από την αρχή των δοκιμών είχαμε δουλέψει πολύ σκληρά για να βρούμε το καλύτερο δυνατό για εμάς τους τρεις. Μετά την περσινή σεζόν το να κερδίζεις δυο φορές με τον Nakasuga-san και μια με τον Alex είναι καταπληκτικό».

 

«Είμαι βέβαιος μάλιστα ότι ο Alex θα πάρει τη δεύτερή του νίκη τη νέα σεζόν! Θέλω απλά να ευχαριστήσω την Yamaha και όλους όσοι υποστήριξαν αυτοί την ομάδα».

 

«Είμαστε τρεις αναβάτες, αλλά από πίσω υπάρχουν πολλοί μηχανικοί και άλλοι άνθρωποι που δουλεύουν για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha».

 

«Ευχαριστώ πολύ τους Alex και Nakasuga... ήταν απλά καταπληκτικοί! Δεν έχω τίποτα άλλο να πω», πρόσθεσε ο Polyccio.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Ο Bradl στην Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Μένει η επιβεβαίωση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα