• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Σημαντικά βήματα!
Κάθε φορά είμαστε πιο κοντά στην κορυφή
Νέα 15/07/2016 - 23:20

Με αρωγό το νέο πλαίσιο που έχει από την Βαρκελώνη κι έπειτα, ο Maverick Vinales κατάφερε να ξεχωρίσει σήμερα στο Sachsenring.

 

Ο αναβάτης της Suzuki ξεπέρασε γρήγορα μια πτώση του στις αρχές των ΕΔ2 και οδηγώντας με εκπληκτικό τρόπο τη 2η GSX-RR του άφησε δυο δέκατα πίσω του τον Iannone.

 

Ένα χρόνο περίπου πριν, στην ίδια πίστα, ο Vinales το μόνο που μπορούσε να πετύχει ήταν μια 11η θέση. Από τότε όμως πολλά άλλαξαν στη μοτοσυκλέτα!

 

«Πέρυσι ήταν δύσκολα. Δεν είχαμε το seamless κιβώτιο και ήμασταν πολύ αργοί. Τώρα όμως κάνουμε σημαντικά βήματα στο στεγνό και κάθε φορά είμαστε πιο κοντά στην κορυφή».

 

«Μετά το Montmelo έχουμε τη νεότερη έκδοση του πλαισίου, που μας δίνει λίγη παραπάνω πρόσφυση. Επίσης στρίβει καλύτερα».

 

«Και το χρειαζόμασταν αυτό στην πίστα εδώ. Για την ώρα δουλεύει καλά. Πάντως αύριο θα πέσουν πολύ οι χρόνοι και πρέπει να μείνουμε μπροστά».

 

«Το νέο πλαίσιο θα μας βοηθήσει, επειδή προσφέρει καλύτερη πρόσφυση. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τόσο γκάζι, ενώ δεν χρησιμοποιώ και τόσο πολύ τα ελαστικά».

 

«Το σημαντικό είναι να κάνουμε καλές κατατακτήριες και να είμαστε μπροστά στους πρώτους γύρους του αγώνα. Μετά διαχειρίζεσαι καλύτερα τη μοτοσυκλέτα».

 

Αν και έπεσε στην περιβόητη 11, ο Vinales πήρε τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του και στο τέλος έκανε τρεις εκπληκτικούς γύρους με την GSX-RR να έχει πολλές ταλαντώσεις αλλά τον Ισπανό:

 

«...κράταγα τέρμα το γκάζι! Πρέπει να δουλέψουμε όμως για αύριο ώστε να είναι πιο σταθερή. Ξέρουμε τον τρόπο γιατί και σε άλλες πίστες έχουμε αυτές τις ταλαντώσεις».

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δυσκολευτήκαμε όλοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA