• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring MotoGP: ΕΔ2
Φανταστικός Vinales, καμμία Yamaha στην 10άδα!
Νέα 15/07/2016 - 17:13

Με εκπληκτική οδήγηση ο Maverick Vinales κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σήμερα στην Γερμανία, την ώρα που η Yamaha δεν είχε κανέναν εκπρόσωπό της στη δεκάδα!

 

Ο Ισπανός ήταν κυρίαρχος στις ΕΔ2 και ξεπέρασε γρήγορα την πτώση του για να επιστρέψει στην πίστα με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα.

 

Μέχρι το τέλος έμεινε κοντά του ο Marc Marquez στους χρόνους, με τους δυο να βγαίνουν για τελευταία φορά στα pits ώστε να βάλουν ένα φρέσκο ελαστικό και να συνεχίσουν τη μάχη τους!
 

Ο Marquez «τόλμησε» να περάσει μπροστά από τον συμπατριώτη του, ο οποίος απάντησε με μια σειρά τρομερών γύρων για να γράψει στο τέλος το 1:22,1 και να μείνει πρώτος.

 

Τελευταία απειλή για τον Vinales ήταν η Ducati του Iannone, αλλά ο τελευταίος στον καλό του γύρο έμεινε δυο δέκατα πίσω από τον οδηγό της GSX-RR!

 

Ο Marquez δεν βρήκε κάτι άλλο στα τελευταία λεπτά κι έμεινε τρίτος με διαφορά έξι δέκατα από τον εκπληκτικό Vinales, που είναι πολύ μεγάλη για μια τόσο μικρή πίστα.

 

Ελάχιστα πίσω από τον εργοστασιακό της Honda πήρε θέση ο δορυφορικός του κατασκευαστή, Cal Crutchlow, ενώ οι Dovi και Espargaro που ακολούθησαν είχαν μεταξύ τους διαφορά 23χιλ!

 

Οι υπόλοιπες θέσεις στη δεκάδα καλύφθηκαν από δορυφορικούς αναβάτες της Ducati, με τον Barbera μπροστά από τους Petrucci, Redding και Hernandez.

 

Απολύτως καταστροφική ήταν η όλη περίοδος δοκιμών για την Yamaha, που είναι η πρώτη φορά που δεν έχει ούτε έναν εκπρόσωπό της στην πρώτη δεκάδα!!

 

Ο Pol Espargaro ήταν 11ος και 1,239δ από τον Vinales, ενώ τρεις θέσεις πιο πίσω συναντούμε τον Rossi!

 

Στην 16η θέση ήταν ο Lorenzo - 1,6δ από την κορυφή ο Ισπανός - που το πρωί στάθηκε τυχερός και δεν τραυματίστηκε στην πτώση του στην 11.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA