• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Η συνέντευξη Τύπου
Καιρός και μεταγραφές συζητήθηκαν περισσότερο!
Νέα 14/07/2016 - 21:58

Εφτά αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έδωσαν το παρών στη σημερινή συνέντευξη τύπου στο Sachsenring της Γερμανίας.

 

Είναι το Grand Prix που σηματοδοτεί ότι φτάνουμε στα μέσα της σεζόν και μετά το οποίο ξεκινά το καλοκαιρινό διάλειμμα.

 

Ο Marc Marquez αναζητεί την έβδομη συνεχόμενη νίκη του στην Γερμανική πίστα, όμως ο καιρός μπορεί να τα αλλάξει όλα για τον Ισπανό!

 

«Όπως είδαμε και σήμερα κάνει κρύο, ενώ και την Κυριακή θα είναι ασταθής», σχολίασε. Οι αριστερές στροφές αρέσουν στον Marc και το Sachsenring έχει 10!

 

«Συνήθως μ’ αρέσουν οι αριστερές, νοιώθω καλύτερα κι ίσως αυτό να οφείλεται στις χωμάτινες πίστες, αλλά θα δούμε αν θα μπορέσουμε το Σ/Κ να κρατήσουμε ένα ψηλό επίπεδο».

 

Η νίκη ξεφεύγει μονίμως - στη μεγάλη κατηγορία - από τον Jorge Lorenzo, ο οποίος χρειάζεται ένα δυνατό αποτέλεσμα για ν’ αφήσει πίσω του τους πρόσφατους Γύρους.

 

«Είναι σημαντικό Σ/Κ γιατί στους δυο τελευταίους Γύρους χάσαμε πολλούς βαθμούς. Ήρθαμε εδώ με στόχο το βάθρο, αλλά θα δούμε πως θα πάει κι ο καιρός».

 

Η μεγάλη διαφορά από την κορυφή στη βαθμολογία δεν ανησυχεί τον Jorge, ο οποίος είναι συνηθισμένος στο να κάνει ανατροπές!

 

«Πέρυσι σε τρεις περιπτώσεις ήμουν πάνω από 18β πίσω από τον πρώτο και τις τρεις φορές κατάφερα να ανακάμψω».

 

Μπορεί το Sachsenring να είναι - ίσως - η χειρότερη πίστα για τις Ducati, αλλά κανείς δεν μπορεί εύκολα να βγάλει από την εξίσωση τον Andrea Iannone!

 

«Είναι μικρή πίστα και αυτό δυσκολεύει τη μοτοσυκλέτα μας και αυτός είναι ο λόγος που δυσκολευόμαστε εκεί στο παρελθόν».

 

«Σίγουρα όμως θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό αυτό το Σ/Κ», πρόσθεσε ο Ιταλός άσος.

 

Παρών στη συνέντευξη ήταν φυσικά και ο νικητής του προηγούμενου Γύρου, ο Jack Miller, ο οποίος εύχεται περισσότερο από κάθε άλλον να βρέχει την Κυριακή!

 

«Το χαμόγελο δεν έχει φύγει ακόμα από τα χείλη μου. Είναι χαζό, αλλά θέλουμε μια θέση στη δεκάδα, εκτός κι αν ο καιρός συνεχίσει να είναι έτσι, οπότε δεν ξέρεις!»

 

Όπως και ο Marquez, έτσι και ο Miller περιμένει με ανυπομονησία τις πολλές αριστερές στροφές του Sachsenring: «Θα με βοηθήσουν πολύ, διότι με το πόδι μου δεν είμαι ακόμα έτοιμος 100% για τις δεξιές».

 

Ο καιρός θα παίξει μεγάλο ρόλο και για τον Scott Redding αυτό το Σ/Κ, με τον Βρετανό να ξέρει ότι δύσκολα θα πάρει βάθρο, όπως στο Assen, στο στεγνό.

 

«Πάντα λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενος με μια θέση στη δεκάδα, στην οχτάδα και πετάω στα σύννεφα με μια θέση στην εξάδα!»

 

«Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις συνθήκες. Στο στεγνό, απέναντι στους εργοστασιακούς είναι δύσκολο, αλλά σε μεικτές συνθήκες έχεις ευκαιρίες».

 

Ο Bradl είναι ο μοναδικός Γερμανός αναβάτης της κατηγορίας, το μέλλον του οποίου όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

 

«Δεν είναι τίποτα σίγουρο. Κάνουμε κουβέντες, αλλά δεν έχω κάτι δυνατό στα χέρια μου. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος για τον εντός έδρας αγώνα μου και δεν είναι καλό να έχεις άλλα στο μυαλό σου τώρα».

 

Στη συνέντευξη τύπου έγινε και η επίσημη ανακοίνωση της μετακίνησης του Johann Zarco στη μεγάλη κατηγορία και στην ομάδα της Tech3.

 

«Είμαι τόσο χαρούμενος και πραγματικά ελπίζω να κάνω την καλύτερη δυνατή δουλειά και να είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».


«Θεωρώ μάλιστα, ακόμα κι αν είμαι στην πρώτη μου σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, όταν από τη στιγμή που θα προετοιμαστώ καλά μπορώ να πάρω δυνατά αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Ο Zarco στην Tech3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA