• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιβεβαιώνεται του Zarco!
Σήμερα αναγγελία της μεταγραφής του
Νέα 14/07/2016 - 13:55

Σήμερα το απόγευμα, στη συνέντευξη τύπου, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Johann Zarco στην Tech3 και στη μεγάλη κατηγορία.

 

Η συμφωνία θα είναι για έναν χρόνο, με ρήτρα επέκτασης για το 2018 και ο Γάλλος θα έχει ομόσταυλό του τον Jonas Folger, με τον οποίο δίνει μάχες φέτος στην Moto2.

 

Ο Zarco θα πάρει τη θέση του Bradley Smith στο γκαράζ της ομάδας και αυτό σημαίνει ότι θα έχει αρχιμηχανικό του τον εξαιρετικό Guy Coulon.

 

Η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν αποτελεί έκπληξη. Ήταν γνωστό το ενδιαφέρον του Herve Poncharal για τον Zarco τους προηγούμενους μήνες.

 

Ο Zarco περίμενε όμως να δει τι θα γίνει και με την Suzuki με την οποία φέρεται να είχε ένα είδος συμφωνίας, έχοντας δοκιμάσει μάλιστα την GSX-RR πριν λίγες εβδομάδες στην Ιαπωνία.

 

Όμως από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το εργοστάσιο επέλεξε τον Alex Rins για τη θέση του δεύτερου οδηγού, ο Zarco ήταν βέβαιο ότι θα κατέληγε στην Tech3.

 

Μάλιστα πριν γίνει γνωστή η συμφωνία ανάμεσα σε Rins και Suzuki, ο Zarco είχε αποκαλύψει ότι θα αγωνιζόταν με τον κατασκευαστή και στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka.

 

Όμως στη συνέχεια και αφού συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να οδηγήσει με την Suzuki τη νέα σεζόν, βρήκε τρόπο και ακύρωσε τη συμμετοχή του.

 

Να σημειώσουμε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Zarco περίμενε μήπως βρεθεί θέση γι’ αυτόν πάνω σε ιδιωτική GSX-RR, ενδεχομένως με την ομάδα του Cecchinello!

 

Ακόμα κι αυτές οι φήμες όμως δεν είχαν βάση και ο Γάλλος επέλεξε το επόμενο καλύτερο βήμα στην καριέρα του: να πάει στην ομάδα της Tech3 και στην ανταγωνιστική Μ1.

Επόμενο άρθρο »

Να μπει ένα τέλος!

« Προηγούμενο άρθρο

Βρίθει εμπιστοσύνης ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA