• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Θέλω πιο πολλά Σ/Κ σαν αυτό!
Παρά την απογοήτευση του δεύτερου αγώνα
Νέα 14/07/2016 - 11:36

Στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου στην Laguna Seca, ο Nicky Hayden κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο μετά από μια ωραία μάχη με τον ομόσταυλό του.

 

Ο Hayden πήρε την τρίτη θέση, με τον Van der Mark τέταρτο και πολύ κοντά του, έχοντας αποτύχει στην ύστατη επίθεσή του στην τελευταία στροφή.

 

Την Κυριακή πάντως, στον δεύτερο αγώνα, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για τον Nicky αλλά και για τον Ολλανδό ομόσταυλό του.

 

Οι αντίπαλοί τους, όπως ο Fores πάνω στην Ducati του, οι δυο Yamaha και η BMW του Torres αποδείχτηκαν ικανοί και γρήγοροι αντίπαλοι.

 

Ο Hayden τερμάτισε τον αγώνα στην 5η θέση και «...για να είμαι ειλικρινής είμαι απογοητευμένος με την εξέλιξη του δεύτερου αγώνα», σχολίασε.

 

«Στην πρώτη εκκίνηση δεν ήμουν καλός διότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τα φώτα, όμως στην 1 και στην 2 κατάφερα να κερδίσω αρκετές θέσεις».

 

«Ένοιωθα όλο και πιο άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα, μέχρι που έκανα τον ταχύτερο γύρο μου αλλά μετά από λίγο ήρθε η κόκκινη σημαία».

 

Στη δεύτερη εκκίνηση του αγώνα τα πράγματα είχαν διαφοροποιηθεί για τον θρύλο του MotoGP.

 

«Ακόμα δεν ξέρουμε τι έγινε και κοιτάμε την τηλεμετρία διότι η μοτοσυκλέτα ήταν διαφορετική. Δεν μπορούσα να φρενάρω καλά και ήταν πολύ κρίμα».

 

«Στην πρώτη εκκίνηση πίστεψα ότι θα μπορούσα να πάρω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήλπιζα».

 

«Όπως και να ‘χει θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και όλους τους οπαδούς που με υποστήριξαν. Σίγουρα θα ήθελα περισσότερα Σ/Κ σαν αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Βρίθει εμπιστοσύνης ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Mahindra: Στη «μάχη» με το νέο κιβώτιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA