• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Bagnaia για την ιστορική του νίκη!
Στο Assen της Ολλανδίας
Νέα 04/07/2016 - 10:55

Ο Pecco Bagnaia χάρισε στην Mahindra την πρώτη της νίκη στη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή.

 

Ήταν στο Assen της Ολλανδίας, όταν ο Ιταλός άσος κέρδιζε έναν συναρπαστικό αγώνα, κατακτώντας παράλληλα και την 1η νίκη της καριέρας του!

 

Ο Bagnaia ήταν μέσα στο γκρουπ των έξι αναβατών που πέρασαν σχεδόν μαζί τη γραμμή τερματισμού, καθώς η μεταξύ τους διαφορά δεν ξεπέρασε τα 161χιλ!

 

Η Mahindra έσπασε για πρώτη φορά την κυριαρχία των Honda και KTM στην κατηγορία, με τον νεαρό Bagnaia να τονίζει στο επίσημο site του Πρωταθλήματος:

 

«Ακόμα δεν το πιστεύω! Ήταν ένα καταπληκτικό και σημαντικό αποτέλεσμα. Ήταν μεγάλη η ικανοποίηση που ανεβάσαμε τον Aspar και πάλι στην κορυφή μετά από πολλά χρόνια».

 

Ο Jorge Martinez Asparέχει γράψει και ο ίδιος το όνομά του στο τούνελ της δόξας του Assen, έχοντας επικρατήσει εκεί πέντε φορές από το 1984 μέχρι το 1988.

 

«Το πανηγυρίσαμε στην πίστα και μετά με όλους από την Ακαδημία VR Riders στο Misano. Μίλησα και με φίλους και με την οικογένειά μου που ήταν συγκινημένοι».

 

Ερωτηθείς σε ποιο σημείο του αγώνα πίστεψε ότι θα πάρει τη νίκη, αποκρίθηκε:

 

«Το είχα συνειδητοποιήσει μέσα στον αγώνα, καθώς έβλεπα ότι είμαι πολύ γρήγορος ειδικά στο τελευταίο κομμάτι. Ήμουν τρίτος αλλά μπορούσα να πάω όπου ήθελα».

 

«Ήταν δύσκολος αγώνας, αλλά στον τελευταίο γύρο ήξερα ότι μπορούσα να τα καταφέρω. Αν ήμουν τρίτος στο τελευταίο κομμάτι, ήξερα ότι θα είχα την ευκαιρία να τους περάσω».

 

Δέκα γύροι απομένουν για το τέλος, είμαστε σχεδόν στα μισά και είναι μια καλή στιγμή για έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς μέχρι στιγμής.

 

«Για μένα είναι ένα καλό ξεκίνημα με τρεις τρίτες θέσεις και μια νίκη. Είναι κρίμα μόνο που χάσαμε έδαφος σε Αργεντινή και Montmelo».

 

«Στην Βαρκελώνη θα μπορούσα να είμαι 5ος ή 6ος και στην Αργεντινή θα μπορούσαμε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα αν ήταν στεγνός ο αγώνας».

 

Ήδη ο Fransesco Bagnaia έχει περισσότερους βαθμούς απ’ ότι είχε μαζέψει όλη την περσινή σεζόν! Ποιός είναι λοιπόν ο στόχος του από εδώ και πέρα;

 

«Πρέπει να είμαστε σταθεροί όπως στους τελευταίους αγώνες. Από την αρχή στόχος ήταν η θέση στην 5αδα και πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα μαζεύουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

 

«Αν τα καταφέρουμε ίσως και να πετύχουμε κάτι καλύτερο από τη θέση στην πεντάδα. Ο άλλος στόχος είναι να είμαι ο καλύτερος Ιταλός στο τέλος».

Επόμενο άρθρο »

Dall’Igna: Γελοίες δικαιολογίες...

« Προηγούμενο άρθρο

Domenicali: Ο Lorenzo;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA