• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Μπεγνής στην pole position και 4ος στον Αγώνα
Δελτίο Τύπου του δημοφιλούς οδηγού
Νέα 02/07/2016 - 21:22

Μετά από ένα χρόνο αποχής του Σωτήρη Μπεγνή, φέτος και επίσημα στην πρώτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία με εργοστασιακές ομάδες αλλά και με τις περισσότερες να είναι πάρα πολύ καλά στημένες, πράγμα που έχει να γίνει χρόνια στο ΠΠΤ και με πολύ έντονο συναγωνισμό, βρέθηκε στον τρίτο αγώνα της χρονιάς στην pole position στις Κατατακτήριες και με μια 4η θέση στον αγώνα, με χρόνους της κατηγορίας που είχαν να γίνουν από το 2011.

Μετά από το μισό της χρονιάς, η βελτίωση είναι σταθερή όσον αφορά το αποτέλεσμα!

“Το βρίσκουμε σιγά-σιγά και από ότι βλέπουμε με την ομάδα μου δεν μας λείπει ο χρόνος από την κορυφή, αλλά η αντοχή μετά από ενάμιση χρόνο απραξίας - τραυματισμού. Οπότε δουλεύουμε πάνω σε αυτό να το ξεπεράσουμε!”, δηλώνει ο οδηγός της ομάδας Pierrakos Racing που αγωνίζεται με Yamaha R1.

Ο χρόνος που έκανε στα Μέγαρα αλλά και στις Σέρρες ήταν πραγματικά πολύ καλός, αν και ήρθε χωρίς ιδιαίτερη προπόνηση, λόγω της κατάστασης του ποδιού του, που δεν είναι ακόμα τελείως καλά (από τον περσινό σοβαρό τραυματισμό) και δεν τον αφήνει να κάνει σωστή προετοιμασία με φυσική κατάσταση, με τρέξιμο, ή με ποδήλατο!

“Στο κενό που ακολουθεί μέχρι τον επόμενο επίσημο αγώνα θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, για να μπορώ να τερματίζω όπως ξεκινάω σε χρόνο και όχι στους τελευταίους γύρους να είμαι δύο δευτερόλεπτα πιο αργός απ' ότι στην αρχή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε!”, συμπληρώνει ο Μπεγνής.

Σε δύο βδομάδες θα βρίσκεται στις Σέρρες για τον αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, μια συμμετοχή που θα γίνει και για προσαρμογή στο Πανελλήνιο που θα ακολουθήσει μετά το διάλειμμα του καλοκαιριού.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου, την Yamaha Μοτοδυναμική για τη μοτοσυκλέτα που μας έχει παραχωρήσει, την απίστευτη Yamaha R1 που κάνει τα δύσκολα εύκολα από μόνη της, με πολύ λίγες διαφορές από την stock μορφή της. Τον Μάστορα που την φροντίζει που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Πιερράκο της Pierrakos Moto, τον Νίκο Περιστερά με τα Ελαστικά Dunlop πού και αυτά κάνουν τους χρόνους να μοιάζουν εύκολο επίτευγμα, τον speedjunky για τα γραφικά τις μοτοσυκλέτας, την ομάδα ΖenΟne πού ρυθμίζει τον εγκέφαλό της και τις μανέτες, μαρσπιέ και τα λοιπά αξεσουάρτης, τον Άκη Γεωργόπουλο με τις ζελατίνες Ermax, τον Break Shop για τα φρένα, τον Γιάννη Τζωρτζόπουλο για τα καταπληκτικά Shoei, το Μοτοδίκτυο για τα Alpinestars, τον φίλο μου και βοηθό μηχανικού Παναγιώτη Μπακαούκα, τον Θοδωρή και την Παναγιώτα που είναι δίπλα μου και με ανέχονται!, τον Νίκο Μουράτη και τέλος όλους εσάς που είστε δίπλα μας και μας στηρίζετε σε αυτό που λέγεται μηχανοκίνητος αθλητισμός, όσο κι αν μπορούμε να το πούμε για την Ελλαδάρα μας αυτό!”, καταλήγει ο οδηγός που έχει πολλούς φίλους στις πίστες του ΠΠΤ. 

Επόμενο άρθρο »

O Stoner ίσως κάνει έκτακτη συμμετοχή

« Προηγούμενο άρθρο

Ανάκαμψη στη Γερμανία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA