• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto2: 3η φετινή νίκη για Zarco!
Ο Rins τους 20β, επέστρεψε στην 1η θέση της βαθμολογίας
Νέα 05/06/2016 - 15:43

Ένας αγώνας που κρίθηκε έξι γύρους πριν το τέλος, όταν με ένα ωραίο πέρασμα ο Johann Zarco άφησε πίσω του τον Rins και ξέφυγε μπροστά.

 

Ο Γάλλος δεν έκανε καλή εκκίνηση κι έχασε μερικές θέσεις στην αρχή, όμως ανέκαμψε γρήγορα και βρέθηκε πίσω από τον Rins, που εν τω μεταξύ είχε περάσει τον Luthi.

 

Ο Zarco αρκέστηκε στο να παρακολουθεί και να μένει πίσω από τον Rins, μελετώντας τις γραμμές και βλέποντας τις αδυναμίες του αντιπάλου του.

 

Όμως έξι γύρους πριν το τέλος έκανε την κίνησή του και πήρε την πρωτοπορία, για να μην τη χάσει μέχρι τον τερματισμό.

 

Ο Zarco δεν πανηγύρισε με το γνωστό του τρόπο (backflip) αφιερώνοντας τη νίκη του στον Luis Salom, δείχνοντας παράλληλα προς τον ουρανό με το χέρι του...

 

Από την πλευρά του ο Rins συμβιβάστηκε με τους 20β που του χαρίζουν και πάλι την 1η θέση της βαθμολογίας, μόλις 10β μπροστά από τον Zarco.

 

Το βάθρο του Takaaki Nakagami μόνο ως έκπληξη δεν μπορεί να λογίζεται, με τον Ιάπωνα να είναι δυνατός όλο το Σ/Κ έχοντας την 1η θέση στο ζέσταμα.

 

Για τον Nakagami ήταν το πρώτο βάθρο μετά από τον αγώνα στο Misano πέρυσι, όταν κατακτούσε την 3η θέση.

 

Εντυπωσιακός ήταν ο Syahrin. Ο Μαλαίσιος ήταν φοβερός στην εκκίνηση όταν μέχρι την 1η στροφή κέρδισε πολλές θέσεις από την 13η που είχε στο grid!

 

Η συνέχεια ήταν εξίσου δυνατή για τον Syahrin, που ισοφάρισε την καλύτερή του θέση στο φετινό Πρωτάθλημα. Ήταν 4ος και στο Qatar.

 

Ο Luthi προσπάθησε στην αρχή να μείνει κοντά στους Zarco-Rins, αλλά στην πορεία δεν κατάφερε να μείνει κοντά τους, υποχωρώντας στην 5η θέση.

 

Κακή ημέρα για τον Sam Lowes, ο οποίος - εκμεταλλευόμενος και κάποιες πτώσεις μπροστά του - το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει μόνο 10β.

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα στην κατηγορία πήρε ο Miguel Oliveira, ο οποίος ανέβηκε στην 8η θέση.

 

Με τους 8β βαθμούς, έφτασε τους 23 και είναι 13β μπροστά από τον Marini που εγκατέλειψε και είναι ο αντίπαλός του στη μάχη για τον τίτλο του Rookie της σεζόν.

 

Οι τρεις νικητές φόρεσαν στο τέλος τις μαύρεςφανέλες και αγκαλιασμένοι μαζί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, απέτισαν φόρο τιμής στον Luis Salom

Επόμενο άρθρο »

Catalunya MotoGP: Έκανε τα μαγικά του!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Παραλίγο ακύρωση του GP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA