• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya MotoGP: ΕΔ2
Ο Lorenzo μπροστά από τον Vinales!
Νέα 03/06/2016 - 17:08

Αυτό που έχασε στις ΕΔ1 πήρε πίσω στα δεύτερα ελεύθερα ο Jorge Lorenzo: την πρώτη θέση δηλαδή!

 

Ο Ισπανός άσος είχε χάσει για 78χιλ την πρωτιά από τον Vinales στις ΕΔ1, αλλά σήμερα το απόγευμα αντέστρεψε την κατάσταση!

 

Οι δυο τους ήταν και οι μόνοι που είχαν την πρώτη θέση στις ΕΔ2. Ο Lorenzo την κρατούσε στο μεγαλύτερο διάστημα, όταν 5 λεπτά πριν το τέλος ο Vinales έκανε χρόνο στο 1:41.

 

Η απάντηση του Lorenzo ήταν άμεση και μέσα σε δυο γύρους έπεσε στο 1:41,712 για να μείνει μπροστά από τον συμπατριώτη του για 0,242δ.

 

Η καλύτερη Honda σήμερα ήταν αυτή του Cal Crutchlow!

 

Ο Βρετανός βελτιώθηκε από την ένατη θέση το πρωί στην τρίτη το απόγευμα, μπροστά από τον εργοστασιακό Dani Pedrosa.

 

Ένας άλλος Άγγλος, ο Scott Redding έκανε επίσης ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα, όντας η καλύτερη Ducati της ημέρας στην 5η θέση.

 

Ο Valentino Rossi έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, με τον Hector Barbera να ξεπερνά την πρωινή πτώση και να ανεβαίνει το απόγευμα στην 7η θέση.

 

Δεν ήταν καλή ημέρα για τους εργοστασιακούς της Ducati, με τον Andrea Iannone να κάνει μόλις τον όγδοο χρόνο.

 

Επίσης άσχημο το ξεκίνημα και για τον Marc Marquez που ήταν μόλις ένατος, ενώ χρειάστηκε όλο του το ταλέντο για να γλυτώσει μια πτώση από μπροστινό!

 

Ο άλλος οδηγός της εργοστασιακής Ducati, ο Andrea Dovizioso, έκλεισε τη δεκάδα, μπροστά από τον Yonny Hernandez που ήταν δυνατός το πρωί.

 

Ο αναβάτης που πέρυσι ξεχώρισε στις κατατακτήριες, κατακτώντας την pole, ο Aleix Espargaro ήταν 12ος και ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα