• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EDWARDS: Απίθανη η μετάβασή του στην Aprilia.
Ο Τεξανός φαίνεται να συνεχίζει με τη Yamaha στα ΜοtoGP.
Νέα 08/08/2009 - 09:10

O Colin Edwards φαίνεται να απορρίπτει την πρόταση της Aprilia, για να αγωνιστεί με την ομάδα στο Πρωτάθλημα World Superbike, το 2010. Παρόλα αυτά, πολλά φαίνονται να εξαρτώνται από τις κινήσεις που θα κάνει ο Ben Spies, την επόμενη χρονιά.

 

Ο Εdwards είχε συνεχείς επαφές με τη Yamaha, κατά το πρόσφατο Βρετανικό Grand Prix, και ανακοίνωσε στη διοίκηση της εταιρίας ότι η επιθυμία του είναι να συνεχίσει στο Πρωτάθλημα MotoGP και την επόμενη χρονιά, παρά τις μακροσκελείς συζητήσεις του με το αφεντικό της Aprilia, Gigi Dall’Igna, στο Grand Prix της Καταλωνίας.

 

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbike στοχεύει σε μια νέα συμφωνία με την ομάδα Tech 3 Yamaha, και είναι αισιόδοξος πως θα βρίσκεται στα MotoGP και το 2010. "Συναντήθηκα με την Aprilia στη Βαρκελώνη, αλλά κανείς δεν πέρασε σε λεπτομέρειες. Υπάρχει ενδιαφέρον από μέρους τους, αλλά τίποτα παραπάνω. Από την πλευρά μου εξήγησα, ότι θέλω να μείνω στα MotoGP, και ότι δεν υπάρχει ομάδα για την οποία επιθυμώ να οδηγήσω, περισσότερο από αυτή που ήδη βρίσκομαι. Έχω πολύ καλή σχέση με τη Yamaha και την ομάδα της Tech 3. Θα ήμουν ευτυχής αν υπέγραφα."

 

Η Yamaha US πιέζει τον Edwards να κρατήσει τη θέση του, ενώ τόσο οι Γιαπωνέζοι μηχανικοί, όσο και οι αντίστοιχοι της Bridgestone θέλουν τον Αμερικάνο, λόγω των αναγνωρισμένων ικανοτήτων του, σαν αναβάτη εξέλιξης. Όμως, ο Edwards δηλώνει ότι μέχρι τώρα δεν έχει συζητήσει με το αφεντικό της Tech 3, Herve Poncharal.

 

"Γνωρίζουν καλά ότι θέλω να μείνω. Αυτοί θέλουν να με κρατήσουν; Ακούγεται ότι θέλουν, οπότε περιμένω την απόφασή τους", δήλωσε ο Τεξανός. Με τον Spies λογικά να μην έχει αποφασίσει για το μέλλον του, πριν το τέλος του Πρωταθλήματος WSBΚ, ένα σενάριο θα μπορούσε να είναι ο Edwards να παραμείνει στην Τech 3, με όρο να μεταβεί σε μια R1, στο πρωτάθλημα WSBK, an o Spies αποφασίσει να κάνει το βήμα προς τα MotoGP.

 

Η Yamaha πάντως έχει ενημερώσει τον Edwards ότι το μέλλον του δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει, πριν το Grand Prix του Estoril τον Οκτώβριο. Ο ίδιος ο Edwards συμπλήρωσε: “Δεν ανησυχώ, διότι ξέρω πως θα υπάρξει κάποια καλή πρόταση!”

Επόμενο άρθρο »

Το Σεπτέμβριο θα κλείσει το θέμα LORENZO

« Προηγούμενο άρθρο

LCR Honda: Εγκατελείπει τα σχέδια για συμμετοχή στη Moto2.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα