• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello MotoGP: ΕΔ3
Ανίκητος στον ένα γύρο ο Iannone!
Νέα 21/05/2016 - 13:13

Για μια ακόμη φορά ο Andrea Iannone έδειξε ανίκητος στον ένα γύρο στο Mugello, βάζοντας τις βάσεις για μια δεύτερη pole στο Mugello, μετά την περσινή!
 

Και μάλιστα χωρίς, αυτή τη φορά, να έχει κάποιο πιο μαλακό ελαστικό που να του δίνει έξτρα ώθηση!

 

Φοβερό το ενδιαφέρον στις ΕΔ3, σ’ αυτό βοήθησε και οι «άχρηστες» ΕΔ1 μιας και οι αναβάτες πίεζαν για να πλασαριστούν στη δεκάδα που δίνει την πρόκριση για τις ΚΑΤ2.

 

Το αποτέλεσμα ήταν, στο τέλος των δοκιμών, να έχουμε 17 αναβάτες με διαφορά στο 1,057!!

 

Δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, με τον τρομερό Yonny Hernandez να απολαμβάνει τη γρήγορη ροή της πίστας και να πετυχαίνει τον 4ο καλύτερο χρόνο!

 

Επιπλέον στους καλύτερους δέκα πέρασε o Danilo Petrucci και ο δοκιμαστής της Ducati , Michele Pirro, αφήνοντας εκτός δυνατά ονόματα της κατηγορίας!

 

Όμως είχαμε και άσχημα νέα, καθώς στο γρήγορο εσάκι της πίστας (στροφές 13-14) ο Tito Rabat έπεσε και έσπασε την αριστερή του κλείδα.

 

Εκεί είχε πέσει νωρίτερα ο Pol Espargaro, ο οποίος στη συνέχεια δεν κατάφερε να συνέλθει και να μπει μέσα στη δεκάδα.

 

Στις μπροστά θέσεις, ο Marc Marquez - με καλύτερο ρυθμό αγώνα από τον Iannone - πλησίασε τον Ιταλό στα 89χιλ.

 

Με τον τελευταίο του γύρο ο Maverick Vinales ανέβηκε στην τρίτη θέση, ενώ ο Hernandez πετύχαινε τον 4ο χρόνο ακολουθώντας τον Marquez.

 

Ο Lorenzo μπορεί να μην είναι φοβερός στον ένα γύρο, όπως πέρυσι για παράδειγμα, έχει όμως, μαζί με τον Rossi, τον καλύτερο ρυθμό αγώνα.

 

Ο Vale ήταν 8ος, πίσω από τους Petrucci και Smith και ξέρει καλά ότι πολλά θα κριθούν για τον αγώνα από τις κατατακτήριες.

 

Φέτος είναι βελτιωμένος στο 15λεπτο αυτό και πρέπει να αποφύγει τα λάθη για να πλασαριστεί όσο το δυνατόν ψηλότερα!

 

Από την άλλη ο Lorenzo ξέρει καλά ότι μπορεί να κάνει ένα χρόνο που θα τον βάλει στην πρώτη σειρά και θα του δώσει την ευκαιρία να φύγει μπροστά από τον ομόσταυλό του.

 

Όμως θα έχει να αντιμετωπίσει - το πιθανότερο - μια Ducati στην ευθεία της εκκίνησης και αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο!

 

Άλλωστε οι κόκκινοι έχουν οχτώ (!!) μοτοσυκλέτες τους στις οχτώ πρώτες θέσεις με τις τελικές ταχύτητες, με καλύτερο όλων τον Dovi (349,1χλμ/ώρα).

 

Ο τελευταίος πάντως θα περάσει από τις ΚΑΤ1 - για πρώτη φορά φέτος - μαζί με τον Cal Crutchlow που έχασε τη δεκάδα για έξι χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Άλλα δυνατά ονόματα που έμειναν εκτός είναι ο Redding και οι αδερφοί Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Ένοιωθε καλά ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα