• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Θέλει να κρατήσει τη μάχη με το Lorenzo εντός πίστας.
Ο Ιταλός προτιμάει η αγωνιστική αντιπαράθεση να μην εξελιχτεί και σε λεκτική.
Νέα 06/08/2009 - 07:49

Παρά τις επικές φετινές τους μάχες, που έχουν αυξήσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον του Πρωταθλήματος, μέχρι τώρα η αντιπαράθεση του διδύμου των αναβατών της Yamaha είχε παραμείνει σε σχετικά κόσμια πλαίσια.

 

Ο Rossi ελπίζει να παραμείνει έτσι, τώρα που έχει χτίσει μια μικρή διαφορά ασφαλείας απέναντι στον Ισπανό, όταν το Πρωτάθλημα ξαναρχίσει, την επόμενη εβδομάδα. Ο Ιταλός, που βγήκε νικητής μετά από εντυπωσιακές μάχες με τον team mate του στην Catalunya και στο Sachsenring, δήλωσε: “Μετά το Γερμανικό Αγώνα γράφτηκε σε μια Ιταλική εφημερίδα ότι ο Jorge, ήταν αλαζονικός, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ένας δημοσιογράφος μου το είπε αυτό, αλλά εγώ δεν το επιβεβαίωσα. Την επόμενη μέρα διάβασα ότι είχα δηλώσει πως ο Jorge είναι ένας “μα....”. Για το καλό του αθλήματος, ελπίζω η μάχη να μην εξελιχτεί κατ' αυτό τον τρόπο, εκτός πίστας.”

 

Πάντως, παρά τις ρητές διαψεύσεις του Valentino, είναι γεγονός πως μέσα στη χρονιά, όταν η αγωνιστική αντιπαράθεση είχε ανάψει για τα καλά, οι μεταξύ τους δηλώσεις έδιναν και έπαιρναν. Άλλωστε, ο Rossi δεν είναι καινούριος σε τέτοιες λεκτικές αντιπαραθέσεις. Όλοι θυμόνται ακόμα τις αντίστοιχες του Ιταλού Πρωταθλητή με το Max Biaggi και πιο πρόσφατα, με το Sete Gibernau.

Επόμενο άρθρο »

DUCATI: Ενδιαφέρον για Spies.

« Προηγούμενο άρθρο

KALLIO: Ανανεώνει με τη Ducati.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα