• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello MotoGP: ΕΔ2
Μισό δευτ. μπροστά ο Iannone!
Νέα 20/05/2016 - 17:24

Ο Andrea Iannone έσφιγγε τη γροθιά του και πανηγύριζε έναν καταπληκτικό χρόνο στις ΕΔ2, στην πίστα του Mugello που την ξέρουν πολύ καλά οι κόκκινοι.

 

Πριν λίγο είχε κάνει 1:47,696 και με την ιπποδύναμη της Ducati είχε αφήσει σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω του τον Jorge Lorenzo!

 

Μετά τις σχεδόν άχρηστες - λόγω κατάστασης της πίστας (βρεγμένη) - πρώτες ΕΔ, όλοι οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν στο στεγνό.

 

Το πόσο πολύ μετράνε οι δοκιμές που κάνει συνεχώς η Ducati στο Mugello, φαίνεται από την τρίτη θέση σήμερα του Michele Pirro!

 

Ο δοκιμαστής της ομάδας μάλιστα, παραλίγο να κάνει το 1-2 με τον Iannone, αλλά έχασε στο τέλος για 88χιλ από τον Lorenzo.

 

Ο απογοητευμένος Aleix Espargaro συνεχίζει την ανοδική του πορεία και σήμερα έκλεισε την ημέρα στην τέταρτη θέση, ένα δέκατο από το χρόνο του Lorenzo.

 

Ο Aleix δήλωνε νωρίτερα ότι δεν περίμενε την έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό του, με την Suzuki να υπογράφει τον Iannone χωρίς να έχει ξεκινήσει συνομιλίες ανανέωσης με τον ίδιο.

 

Στις επόμενες δυο θέσεις βρίσκουμε τον Marc Marquez, που είχε την πρώτη θέση στα πρώτα λεπτά και τον Valentino Rossi.

 

Ο Vale, που χρησιμοποίησε τις ΕΔ1 για να κάνει δοκιμαστικές εκκινήσεις, είχε διαφορά στα έξι δέκατα από τον ομόσταυλό του.

 

Ο μελλοντικός του ομόσταυλος στο γκαράζ της Yamaha, ο Maverick Vinales, ήταν ακριβώς πίσω του, με τον Redding να υποχωρεί στην 8η θέση έχοντας βρεθεί για λίγο πρώτος στα τελευταία λεπτά.

 

Τη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Cal Crutchlow και Pol Espargaro.

 

Μόλις 11ος ήταν ο Dani Pedrosa - που θα μείνει στην Repsol Honda για τα επόμενα δυο χρόνια - και λίγο μπροστά από τον Danilo Petrucci.

 

Απογοητευτικό απόγευμα για τον Andrea Dovizioso, ο οποίος έμεινε στην 13η θέση και με διαφορά πάνω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή!

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Μπορούσα να μείνω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα