• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: συνέντευξη τύπου
Η πιο ολιγόλεπτη των τελευταίων χρόνων!
Νέα 19/05/2016 - 20:10

Παρά το ότι 7 οδηγοί βρέθηκαν στην επίσημη συνέντευξη τύπου του Μουτζέλο, οι ερωτήσεις ήταν ελάχιστες και ουσιαστικά δεν ειπώθηκε τίποτε σημαντικό! Οι οδηγοί ήταν οι: Λορένθο, Μάρκεθ, Ρόσσι, Πεδρόσα, Βινιάλες, Ιαννόνε, Πετρούτσι.

Ο Λορένθο είπε ότι είναι η αγαπημένη του πίστα και η πίστα που ταιριάζει πιο πολύ στο οδηγικό του στυλ. Στο θέμα των σωματοφυλάκων που έχει από σήμερα το πρωί, είπε ότι ουσιαστικά μέσα στο πάντοκ δεν χρειάζονται, αλλά επειδή έχεις να κάνεις με οπαδούς, ποτέ δεν ξέρεις... Οπότε αν χρειαστεί ...θα κάνουν τη δουλειά τους!

Ο Μάρκεθ είπε ότι πιστεύει ότι εδώ μπορούν να βρουν μια λύση στα προβλήματα που έχουν με την Χόντα και να είναι και πάλι ανταγωνιστικοί. Στο θέμα των σωματοφυλάκων είπε ότι δεν του άρεσε που τους είδε σήμερα το πρωί έξω από το μότορχομ και είπε στην Ντόρνα ότι δεν τους χρειάζεται.

Ο Ρόσσι είπε ότι εδώ είναι μια πίστα που είναι ιδιαίτερη για τον ίδιο με τον κόσμο που βρίσκεται πολύ κοντά στους οδηγούς και μπορεί να νιώθει την παρουσία του, όταν περνάει από τις στροφές Κασανόβα και Σαβέλι. Για τον Βινιάλες είπε ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για την Γιαμάχα και ότι θα έχει και πάλι έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο του χρόνου. Για την ενδεχόμενη επιοθετική συμπεριφορά των οπαδών του απέναντι στους δύο Ισπανούς είπε ότι το επίσημο Φαν Κλαμπ του έβγαλε σχετική ανακοίνωση και είναι το ίδιο σαν να το είπε αυτός.

Ο Πεδρόσα είπε ότι είναι χαρούμενος που ανανέωσε για ακόμη δύο χρόνια με την Χόντα.

Ο Βινιάλες είπε ότι είναι χαρούμενος που θα πάει στην Γιαμάχα. Πήρε την απόφαση αμέσως μετά το Γαλλικό Γκραν Πρι. Ευχαριστεί την Σουζούκι [ου έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος για καλά αποτελέσματα. Τέλος αναφέρθηκε στον Εσπαργκαρό που πιστεύει ότι είναι καλή περίπτωση να συνεχιζει την εξέλιξη της Σουζούκι με την εμπειρία του, αλλά και ότι ο Ρινς είναι καλή επιλογή αν η Σουζούκι θέλει να κτίσει για το μέλλον.

Ο Ιαννόνε είπε ότι είναι χαρούμενος που πάει στην Σουζούκι, στενοχωρήθηκε που έφυγε από την Ντουκάτι και ότι θα προσπαθήσει ακόμη και για τη νίκη στο Μουτζέλο.

Ο Πετρούτσι είπε ότι είναι χαρούμενος που τερμάτισε στο Λε Μαν, ότι του είχαν λείψει οι υπόλοιποι οδηγοί, οι μηχανικοί, οι άνθρωποι του πάντοκ, ακόμη και οι δημοσιογράφοι...   

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Σωματοφύλακες για Lorenzo-Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα