• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Stoner στο Mugello!
Θα βρίσκεται στο γκαράζ της Ducati
Νέα 19/05/2016 - 10:22

Ο Casey Stoner θα είναι στο γκαράζ της Ducati, ωστόσο όχι για να φορέσει τη φόρμα και τα γάντια του και να μπει στην πίστα!

 

Ο Αυστραλός θα δώσει το παρών για να συμμετάσχει και αυτός, μαζί με τους εργοστασιακούς και τον Pirro, στη γιορτή της Ducati για τον εντός έδρας αγώνα του κατασκευαστή.

 

Ωστόσο η επίσκεψή του αυτή θα έχει και ουσιαστικό αντίκτυπο στις περαιτέρω εξελίξεις που περιμένουν οι εκατομμύρια φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο οι Ducatisti!

 

Γιατί άλλωστε ποιός δεν θα ήθελε να δει τον Αυστραλό άσο να μπαίνει στην πίστα απέναντι στους παλιούς αντιπάλους του, με μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα;

 

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του «αδερφού» gpone.com, ο Αυστραλός άσος θα συζητήσει τα επόμενα πλάνα των κόκκινων για δοκιμές, αλλά και για δυο πιθανές έκτακτες συμμετοχές!

 

Η Ducati ανέκαθεν εμπλέκει τους δοκιμαστές της σε αγώνες, καθώς είναι μέσα σ’ ένα αγωνιστικό τριήμερο που ένας έμπειρος δοκιμαστής/εξελικτής μπορεί να πάρει τις πιο χρήσιμες πληροφορίες και σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

Οι δυο πιο πιθανές πίστες που ενδέχεται να δούμε τον Stoner φέτος ως έκτακτη συμμετοχή, είναι το Phillip Island και η Sepang, δυο πίστες που λατρεύει ο Αυστραλός.

 

Υπάρχει όμως κι ένας επιπλέον λόγος που η Ducati επιθυμεί να αγωνιστεί ο Stoner σ’ αυτά τα δυο (ή τουλάχιστον σε ένα) Grand Prix:

 

Είναι πολύ κοντά - χρονικά - στο τεστ της Valencia όπου θα ανέβει για πρώτη φορά στην Desmosedici ο Jorge Lorenzo, με τον Ισπανό να θέλει την πληροφόρηση από τον καλό του φίλο!

Επόμενο άρθρο »

Suzuki: Αποχωρεί ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Με το πίσω ελαστικό του Le Mans!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα