• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιόδοξος ο Smith!
«Να επιστρέψω εκεί που πρέπει να είμαι»
Νέα 18/05/2016 - 14:54

Ο Βρετανός Bradley Smith θεωρεί ότι το Mugello αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τον ίδιο, να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι, όπως ο ίδιος τόνισε!

 

Η χρονιά δεν είναι εύκολη για τον Smith, ο οποίος δεν μπορεί να βρει το κατάλληλο set-up για τη μοτοσυκλέτα του με τα νέα ηλεκτρονικά κι ελαστικά.

 

Πάντως στο Le Mans - και μέχρι να πέσει - είχε καλό ρυθμό και ήταν στην έβδομη θέση, κάτι που δίνει ώθηση στον ίδιο για τη συνέχεια.

 

«Αυτό το Σ/Κ θα είμαστε στην αγαπημένη μου πίστα και δεν χρειάζεται να πω πόσο ενθουσιασμένος είμαι, όπως πάντα, γι’ αυτή την πρόκληση».

 

«Η πίστα είναι εκπληκτική κι έχω καλά αποτελέσματα εκεί, όντας νικητής στα 125cc, δεύτερος στην Moto2 το 2011 και πέμπτος πέρυσι».

 

«Επομένως θα ήταν τέλειο αν έκανα ακόμα μια καλή εμφάνιση κι επέστρεφα εκεί που θα έπρεπε να είμαι».

 

«Βέβαια η τελική θα παίξει το ρόλο της με τη μεγάλη ευθεία και περιμένουμε τις Ducati να είναι πολύ δυνατές σε μια πίστα που κάνουν συχνά δοκιμές».

 

«Πάντως η ευθεία είναι μόνο ένα κομμάτι της πίστας και η Yamaha τα πάει καλά στα υπόλοιπα και ξέρω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί μετά την εποικοδομητική δουλειά που κάναμε πρόσφατα».

 

«Σίγουρα ήταν απογοητευτικό που έπεσα στο Le Mans, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα εξισορροπήσω την κατάσταση στην Ιταλία».

Επόμενο άρθρο »

Στα πάνω του ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Διπλή νίκη για τη Honda στο Motocross!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα