• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Ευέλικτο set-up!
Αισιόδοξος ο Davies και δυνατός σε κάθε πίστα!
Νέα 11/05/2016 - 12:21

Ο Chaz Davies παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι μπορεί να συνεχίσει τις επιτυχίες του ανεξαρτήτως πίστας, χάρη σ’ ένα προσαρμόσιμο set-up που έχει βρει!

 

Ο αναβάτης της Ducati προέρχεται από μια απόλυτη κυριαρχία στην Imola, όπου ήταν πρώτος στα ελεύθερα, έκανε νέο απόλυτο χρόνο στην Superpole και πήρε τη νίκη και στους δυο αγώνες.

 

Για τον Davies το σημαντικό είναι ότι έχει βρει ένα βασικό set-up που μπορεί να εφαρμόσει - με επιτυχία - σε πίστες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, για να πιέζει για τη νίκη!

 

Επομένως ανυπομονεί να μπει στην πίστα της Sepang αυτό το Σ/Κ και να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία, Jonathan Rea.

 

«Στους τελευταίους αγώνες βρήκαμε ένα ευέλικτο set-up που δουλεύει σε διαφορετικές πίστες και το οποίο μου επιτρέπει να οδηγώ στο όριο, χωρίς να το περάσω».

 

«Επιπρόσθετα και η μοτοσυκλέτα αντιδρά καλά σε κάθε αλλαγή που κάνουμε και συνήθως ξέρουμε καλά που πρέπει να παρέμβουμε για να βελτιωθούμε».

 

«Πρέπει να παραμείνουμε σ’ αυτό το μονοπάτι, για να μειώσουμε κι άλλο τη διαφορά μας από την κορυφή».

 

«Στην Sepang, πέρυσι, πήραμε μια αναπάντεχη νίκη στο δεύτερο σκέλος. Φέτος έχουν γίνει εργασίες, περάστηκε νέα άσφαλτος και θα είναι μια καινούργια σχεδόν πίστα για όλους».

 

«Θα πρέπει  δηλαδή να λάβουμε υπόψη μας αρκετές διαφορετικές μεταβλητές».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Πρόσφυση και φθορά

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Επιτέλους ζέστη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα