• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Button επαινεί το Smith, μετά τη μάχη τους στο Τρίαθλο.
Νικητής ο Button!
Νέα 04/08/2009 - 10:36

Ο Jenson Button και ο Bradley Smith τερμάτισαν με διαφορά επτά λεπτών, στο τέλος του Λονδρέζικου Τρίαθλου, την προηγούμενη Κυριακή. Οι δύο Βρετανοί, αντάλλαξαν αρκετά πειράγματα πριν και μετά τον αγώνα, ήταν όμως ο Button, που τερμάτισε πρώτος.

 

Πάντως και οι δύο αστέρες των μηχανοκίνητων πραγματοποίησαν εντυπωσιακές επιδόσεις. Ο Button, που προηγείται αυτή τη στιγμή στο Πρωτάθλημα έγραψε προσωπική καλύτερη επίδοση, 2 ώρες 7 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα στην Ολυμπιακή Διαδρομή (1500 μέτρα κολύμπι, 40 χιλιόμετρα ποδήλατο, 10 χιλιόμετρα τρέξιμο). Αντίστοιχα, ο Smith, που προκάλεσε το Button, για το συγκεκριμένο αγώνα, μετά την αποχώρηση του Lewis Hamilton, πραγματοποίησε επίδοση 2 ωρών, δεκατριών λεπτών και 36 δευτερολέπτων.

 

Ο Button σχολίασε σχετικά με το Smith: "Έκανε πολύ καλή επίδοση, βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, όπως κι εγώ και είναι πολύ ευχάριστο το δείχνουμε σε τέτοιους αγώνες. Οι επιδόσεις μας αποδεικνύουν ότι πρέπει να προπονείται κανείς σκληρά για να είναι οδηγός Formula 1 ή αναβάτης Moto GP. Όταν δεν αγωνιζόμαστε, δε χαλαρώνουμε στο σπίτι, αλλά προπονούμαστε εντατικά, για να είμαστε πάντα σε κορυφαίο επίπεδο."

 

Ο ταχύτερος χρόνος σημειώθηκε από τον Will Clarke, που κέρδισε την κατηγορία “Male Elite class”, με επίδοση 1 ώρα 44 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα. . Συνολικά, περίπου 10,000 συμμετέχοντες έλαβαν μέρος στον αγώνα. Περισσότερα από 3 εκατομμύρια λίρες, μαζεύτηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, με περισσότερους από 55000 θεατές να εμψυχώνουν τους αγωνιζόμενους.

Επόμενο άρθρο »

ΕLIAS: Προσεγγίζει τη Suzuki.

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: Κοντά σε οριστική συμφωνία με τη Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα