• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σημαντικοί οι 20β
Πάντα είναι ωραία όταν από 7ος είσαι 2ος!
Νέα 08/05/2016 - 23:30

Τι κι αν δεν ξεκίνησε καλά το GP στο Le Mans, χάνοντας πολύτιμο χρόνο στην πίστα με το καινούργιο μαλακό ελαστικό της Michelin;

 

Τι κι αν στις κατατακτήριες δοκιμές ακολούθησε λάθος στρατηγική και δεν απέφυγε τα λάθη, πέφτοντας τελικά στην έβδομη θέση;

 

Ο Valentino Rossi κατάφερε σήμερα να πάρει 20 πάρα πολύ σημαντικούς βαθμούς για το Πρωτάθλημα, την ώρα που ο Marquez έπεφτε!

 

Έτσι, οι τρεις αναβάτες που κυριαρχούν και νικούν από την αρχή του Πρωταθλήματος, έχουν μεταξύ τους διαφορά όχι μεγαλύτερη από 12 βαθμούς!

 

«Πάντα είναι ωραίο όταν ξεκινάς 7ος αλλά τερματίζεις στη δεύτερη θέση. Ειδικά σήμερα, που οι 20 αυτοί βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για το Πρωτάθλημα».

 

«Καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή», πρόσθεσε ο Vale ο οποίος στον αγώνα είχε τον ταχύτερο γύρο με 1:33,293.

 

«Ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ και κάναμε λάθη, ειδικά την Παρασκευή που ρίξαμε το βάρος σ’ ένα ελαστικό που δεν είχε πρόσφυση».

 

«Όμως το νέο της Michelin ήταν καλό. Χτες ήμουν αρκετά ανταγωνιστικός αλλά έκανα δυο λάθη στις κατατακτήριες και ξεκίνησα από την τρίτη σειρά».

 

«Όταν ξεκινάς από εκεί, ξέρεις ότι στην αρχή πρέπει να παλέψεις, αλλά δεν έκανα και καλή εκκίνηση».

 

«Ευτυχώς ξέφυγα από το δεύτερο γκρουπ, αλλά στη συνέχεια η κατάσταση ήταν επικίνδυνη, επειδή ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα με τα ελαστικά».

 

«Προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος και οδήγησα καλά. Η μοτοσυκλέτα μου ήταν καλά ισορροπημένη και μπόρεσα να φτάσω τους Marquez και Dovizioso».

 

«Το σκεπτικό ήταν να τους περάσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Έκανα μερικούς καλούς γύρους, στη συνέχεια έπεσαν και ηρέμησα λίγο».

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto3: 2η νίκη για Binder!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ξεκινάμε από την αρχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA