• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Να μείνει ο Pedrosa (updated)!
Χάνουμε πολύ στο δεύτερο κομμάτι της πίστας
Νέα 06/05/2016 - 09:00

Updated: Μετά τη δημοσίευση των παρακάτω δηλώσεών του, ο Maverick Vinales έσπευσε να πάρει πίσω τα σχόλιά του, γράφοντας στο twitter του: "Συγγνώμη για τις δηλώσεις μου όσον αφορά στο μέλλον του Dani. Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι θα ήταν φανταστικό να τελείωνε την καριέρα του στην ίδια ομάδα με την οποία τη ξεκίνησε".

 

 

Είναι βέβαιο ότι ο Maverick Vinales δεν θα ησυχάσει από τις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μέχρι να ξεκαθαριστεί το μέλλον του!

 

Μετά τους Rossi και Lorenzo, ο Vinales είναι το επόμενο μεγάλο όνομα που περιμένουμε να μας αποκαλύψει τις διαθέσεις του για τα επόμενα χρόνια.

 

Ακόμα και μετά το τέλος της σημερινής ημέρας, οι πρώτες ερωτήσεις προς τον Ισπανό, αφορούσαν στις μεταγραφές και τις πρόσφατες φήμες ότι ο Pedrosa μπορεί να αντικαταστήσει τον Lorenzo στην Yamaha!

 

«Ο Dani είναι με την Honda σε όλη του την καριέρα, εκεί είναι που πρέπει να τελειώσει την καριέρα του», σχολίασε ο Maverick Vinales.

 

Όσο για τη δική του απόφαση; Ο Ισπανός υπογράμμισε ότι πρέπει να πάρει μια απόφαση - την πιο δύσκολη της καριέρας του - πολύ γρήγορα.

 

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο ακόμα. Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση γρήγορα όμως, διότι θέλω να τελειώνει το θέμα και να εστιάσω απόλυτα στο Πρωτάθλημα».

 

Στη συνέχεια μίλησε και για τη σημερινή, πρώτη ημέρα, στο Le Mans, όπου και πήρε την 8η και την 7η θέση αντίστοιχα στις δυο ελεύθερες δοκιμές.

 

«Πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε καλές ρυθμίσεις και αυτό επειδή μόνο στο πρώτο κομμάτι παίρνουμε το 100% της μοτοσυκλέτας».

 

«Στην υπόλοιπη πίστα δεν είμαστε καλοί και ειδικά στο δεύτερο κομμάτι είναι που χάνουμε πάρα πολύ».

 

«Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στο να στρίβουμε τη μοτοσυκλέτα και να την κρατάμε σταθερή. Πρέπει να δουλέψουμε στις ρυθμίσεις και στη γεωμετρία».

 

«Τα ελαστικά είναι αρκετά καλά. Το σκληρό όμως δεν θα το χρησιμοποιήσουμε πάλι, διότι δεν νομίζω ότι θα είναι καλό για τον αγώνα».

 

«Το δοκίμασα το απόγευμα και γλίστραγε πολύ».

Επόμενο άρθρο »

Νέο MICHELIN Pilot Power 3 MotoGP Ltd Edition

« Προηγούμενο άρθρο

Χαρούμενος ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα