• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoGP: ΕΔ2
Εύκολα 1ος ο Lorenzo, μόλις 10ος ο Rossi!
Νέα 06/05/2016 - 17:11

Έχοντας χάσει για λίγο από τον Dani Pedrosa στις ΕΔ1, ο Jorge Lorenzo μπήκε πολύ δυνατά στα δεύτερα ελεύθερα και γρήγορα έπεσε στο 1:33!

 

Με τον τελευταίο γύρο της πρώτης του εξόδου στην πίστα, έπεσε και ο Marquez στο 1:33, ένα δέκατο πιο αργός από τον συμπατριώτη του της Yamaha.

 

Κανείς όμως από τους δυο δεν κατάφερε στη δεύτερή του έξοδο στην πίστα να βελτιώσει τους χρόνους του κι έτσι ο Dovi μπήκε ανάμεσά τους, καθώς πλησιάζαμε στα τελευταία λεπτά.

 

Οι συνθήκες της πίστας ήταν πολύ καλές στο Le Mans και τα τελευταία 10 λεπτά είχαν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αρκετοί προσπάθησαν να κάνουν έναν καλό χρόνο.

 

Ο Lorenzo όμως δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον ανταγωνισμό, κάνοντας γρήγορα ένα 1:33,299 και στη συνέχεια 1:32,830!

 

Σ’ εκείνο το σημείο ο Ισπανός της Yamaha είχε διαφορά οχτώ δεκάτων από τον δεύτερο, αλλά στο τέλος ο Iannone κατάφερε να τη μειώσει στα τρία δέκατα.

 

Ο Marquez, που κόντραρε για το μεγαλύτερο διάστημα τον Lorenzo, έμεινε τελικά στην τρίτη θέση, μπροστά από τον καλύτερο δορυφορικό που ήταν ο Pol Espargaro.

 

Ο Dovizioso πήρε την πέμπτη θέση, με τον Aleix Espargaro να νικά τον Maverick Vinales και να παίρνει την 6η θέση.

 

Ο πρώτος στις ΕΔ1 Dani Pedrosa έμεινε στην όγδοη θέση, με διαφορά περίπου στο δευτερόλεπτο από την κορυφή και την Μ1 του Lorenzo.

 

Ήταν μια άσχημη περίοδος δοκιμών για τον Valentino Rossi, ο οποίος ήταν μόλις δέκατος στα μισά του 45λέπτου και δεν κατάφερε να βελτιώσει τη θέση του στη συνέχεια.

 

Σ’ αυτή τη θέση έμεινε μέχρι το πέσιμο της καρώ σημαίας, με τη διαφορά του από τον ομόσταυλό του να διαμορφώνεται στο 1,1δ.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA