• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2: ΕΔ1
Άντεξε ο Corsi στην 1η θέση!
Νέα 06/05/2016 - 13:34

Χάρη στον προτελευταίο του γύρο, ο Simone Corsi κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση με το τέλος των ΕΔ1.

 

Ο Ιταλός - με το πλαίσιο της Speed Up - άφησε πίσω του εννέα Kalex στο σύνολο, με την πιο απειλητική απ’ όλες να είναι αυτή του Alex Rins!

 

Ο τελευταίος επιχείρησε στην τελευταία του έξοδο - όταν και έκανε τέσσερεις γρήγορους γύρους- να πάρει την 1η θέση από τον αντίπαλό του!

 

Ωστόσο δεν απέφυγε τα λάθη και στο τέλος, το καλύτερο που μπορούσε ήταν να πλησιάσει στα 29χιλ το χρόνο του Corsi.

 

Έχοντας εξασφαλίσει μια ονειρική παρουσία στη μεγάλη κατηγορία, ένα αρκετά μεγάλο βάρος έφυγε από τους ώμους του Jonas Folger.

 

Ο Γερμανός άσος μπήκε δυνατά και κράτησε για το μεγαλύτερο διάστημα των ΕΔ1 την πρώτη θέση, χάρη στο 1:38,024 που έκανε στην αρχή.

 

Αυτός παρέμεινε ο καλύτερός του χρόνος, μιας και ήταν ο μόνος από τους πρώτους δέκα που δεν βελτίωσε το χρόνο του στο τέλος, υποχωρώντας στην 3η θέση.

 

Ο πιο επιτυχημένος αναβάτης στο Le Mans για την Moto2, ο Tom Luthi, είχε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Lorenzo Baldassarri να κλείνει τη δεκάδα.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Johann Zarco ήταν έκτος και μόλις τρία δέκατα πιο αργός από τον Corsi. Την έβδομη θέση πήρε ο Franco Morbidelli.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, Sam Lowes, έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 8η θέση, λίγο μπροστά από τον Nakagami.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο δυνατός Miguel Oliveira, ο οποίος θέλει να αφήσει πίσω του τις άσχημες εμφανίσεις στους τρεις τελευταίους αγώνες, όταν και δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν βαθμό.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA