• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκλεισε στην Tech3 ο Folger!
Υπέγραψε για 1+1 ο Γερμανός άσος
Νέα 05/05/2016 - 17:46

Η ομάδα της Tech3 και ο ιδιοκτήτης της, Herve Poncharal, ανακοίνωσαν πριν από λίγο τη μεταγραφή του Jonas Folger!

 

Ο Γερμανός άσος, που αγωνίζεται στην Moto2, υπέγραψε για το 2017 ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει επιλογή ανανέωσης για το 2018.

 

Ο Folger θα πάρει μια πρώτη γεύση από την καινούργια του μοτοσυκλέτα, την Yamaha M1, στο τεστ της Valencia μετά το τέλος της σεζόν.

 

«Είμαι σούπερ χαρούμενος και το να κάνω το βήμα για τη μεγάλη κατηγορία, αποτελεί ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»,  σχολίασε ο Folger.

 

«Είναι τιμή μου να κάνω αυτό το βήμα με την Tech3 και τον Herve Poncharal που έχουν τόσο μεγάλη ιστορία στο paddock του Παγκοσμίου».

 

«Θα προσπαθήσω να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και ανυπομονώ για τη νέα μου περιπέτεια».

 

«Φυσικά όμως θα παραμείνω απολύτως συγκεντρωμένος στην προσπάθειά μου στην Moto2».

 

Μετά από πολλή σκέψη, όπως παραδέχεται ο Herve Poncharal, τελικά αποφάσισε ότι ο Jonas Folger είναι η καλύτερη επιλογή για να αντικαταστήσει τον Bradley Smith τη νέα σεζόν.

 

«Το όνομα του ήταν στην κορυφή της λίστας», παραδέχεται. «Είναι καλός, γρήγορος και θα έχει μια πολύ καλή σεζόν φέτος στην Moto2».

 

«Το ονειρικό σενάριο θα ήταν να πάρει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!»

 

«Δεν ξέρω και είναι δύσκολο να μαντέψεις πως θα προσαρμοστεί κάποιος στη μεγάλη κατηγορία, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είναι γρήγορος, θα το διασκεδάσει και θα αποδειχτεί ένας δυνατός αναβάτης για εμάς».

 

«Τον καλωσορίζω και τον διαβεβαιώνω ότι όλοι είμαστε χαρούμενοι που θα έρθει και θα τον βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προσαρμοστεί».

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Στόχος η σταθερότητα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα