• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πολλοί οι παράγοντες
Που πρέπει να προσέξουμε στο Le Mans
Νέα 05/05/2016 - 12:20

Ο Valentino Rossi έφτασε στο Le Mans με στόχο να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από τους Marquez-Lorenzo στις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

 

Μετά τη μεγαλειώδη νίκη του Vale στην Jerez - την πρώτη του στη νέα εποχή του MotoGP - οι τρεις προαναφερθέντες έχουν πάρει από μια τουλάχιστον νίκη στο Πρωτάθλημα.

 

Ωστόσο από τους τρεις, οι Lorenzo και Rossi έχουν και από μια εγκατάλειψη, με τον Marquez να το εκμεταλλεύεται και να είναι 17β μπροστά από τον Lorenzo και 24β από τον Rossi.

 

Βασική προτεραιότητα για τον Rossi στο Le Mans είναι να στήσει και πάλι τη μοτοσυκλέτα του με τον ιδανικό τρόπο που το έκανε στην Jerez, προσπαθώντας να προσαρμοστεί και στον απρόβλεπτο καιρό της περιοχής.

 

«Στο Le Mans συνήθως η Μ1 τα πάει πολύ καλά. Το αρνητικό είναι βέβαια ο καιρός, που πάντα είναι αβέβαιος. Μπορεί να βρέξει, κάνα συχνά κρύο κι επομένως είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να προσέχεις».

 

«Πέρυσι είχα κάνει έναν καλό αγώνα, αλλά στο τέλος δεν κατάφερα να κερδίσω τον Jorge. Θα προσπαθήσω και πάλι φέτος».

 

«Θα ξεκινήσουμε το Σ/Κ με τον ίδιο τρόπο όπως και στην Jerez. Τότε είχαμε βρει ένα καλό set-up από την Παρασκευή και αυτό μας βοήθησε να είμαστε ανταγωνιστικοί στον αγώνα».

 

«Θα βάλουμε τα δυνατά μας και για το Le Mans».

 

Ο Valentino Rossi έχει κερδίσει τρεις φορές, στη μεγάλη κατηγορία, στο Le Mans: το 2002, το 2005 και το 2008. Ήταν δεύτερος το 2003, το 2010, το 2012, το 2014 και το 2015 και τρίτος το 2000-01 και 2011.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Δεν θα είναι εύκολα

« Προηγούμενο άρθρο

Το D.O.C. HELLAS σε συνεργασία με την Ducati Hellas

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα