• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Imola: ΕΔ2
Ο Davies μπροστά από το δίδυμο της Kawasaki
Νέα 29/04/2016 - 22:59

Ο Chaz Davies (Ducati) παρέμεινε στην κορυφή και μετά το τέλος των ΕΔ2 στην Imola, μπροστά από το δίδυμο της Kawasaki Sykes και Rea.

 

Ο αναβάτης της Ducati συνέχιζε και το απόγευμα να κατεβάζει τους χρόνους του, ενώ παράλληλα είχε και εντυπωσιακό ρυθμό.

 

Ο χρόνος του ήταν τρία δέκατα καλύτερος από αυτόν του δεύτερου Tom Sykes, με τον Rea να είναι ένα δέκατο ακόμα πιο πίσω από τον Davies.

 

Αν και δεν κατάφερε να βελτιώσει τον πολύ καλό του χρόνο από τις ΕΔ1, εν τούτοις ο Leon Camier (MV Agusta) έμεινε τέταρτος στα συνδυασμένα!

 

Εντυπωσιακοί ήταν επίσης και οι Reiterberger (BMW) - τέταρτος στις ΕΔ2 - με τον Torres (BMW) που μπήκαν στην εξάδα, μπροστά από τον Savadori (Aprilia).

 

Οι Guintoli (Yamaha), Giugliano (Ducati) και Matteo Baiocco (Ducati) ολοκλήρωσαν τη δεκάδα που πέρασε αυτόματα στην SP2, με τον Alex Lowes (Yamaha) να μένει εκτός στην 11η θέση!

 

Δύσκολη ημέρα για την Honda, με το δίδυμο της ομάδας να είναι πολύ πίσω. Ο Van der Mark ήταν 14ος και ο Nicky Hayden μόλις στην 16η θέση.

 

Στα πρώτα λεπτά οι εργοστασιακοί της Kawasaki βελτιώθηκαν αμέσως, με τον Rea να σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση μόλις 3χιλ από τον πρωινό χρόνο του Davies.

 

Προς τα μέσα των ΕΔ2 οι περισσότεροι άρχισαν να κάνουν προσομοιώσεις, καθώς οι θερμοκρασίες αναμένονται να είναι ίδιες τις ώρες των αγώνων.

 

Τρεις ήταν αυτοί που ξεχώρισαν, Davies-Rea-Sykes, που υποδεικνύουν - εκτός απροόπτου - και το βάθρο στους αγώνες.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Imola: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: 13 Γύροι για φέτος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα