• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez MotoGP: ΕΔ3
Άρπαξε στο τέλος την 1η θέση ο Rossi!
Νέα 23/04/2016 - 13:10

Σε μια πίστα που οι Ισπανοί είναι πανίσχυροι, ήρθε σήμερα το πρωί ο Valentino Rossi να αρπάξει την πρώτη θέση, χάρη στον προτελευταίο του γύρο!

 

Το πολύ καλό 1:39,244 του Ιταλού, άφησε πίσω του για 46χιλ τον Marc Marquez και άλλους τέσσερεις Ισπανούς που είναι στην πρώτη εξάδα!

 

Ο Vale - που χτες έμενε με τα φθαρμένα ελαστικά - σήμερα έβαλε στα τελευταία δέκα λεπτά καινούργια και πέτυχε τον καλύτερο χρόνο του διημέρου.

 

Στην τρίτη θέση - μια ευχάριστη έκπληξη - ήταν ο Pol Espargaro που ακολουθούσε τον Marquez, τον αναβάτη με τον οποίο έδινε σκληρές μάχες στην Moto2 παλιά.

 

Στο τέλος βελτιώθηκε και ο Jorge Lorenzo για ν’ αφήσει πέμπτο τον Dani Pedrosa, τον αναβάτη της Repsol που είχε την 1η θέση 4 λεπτά πριν το τέλος.

 

Για το μεγαλύτερο διάστημα ο Maverick Vinales ήταν στις πίσω θέσεις, όμως προς το τέλος έκανε καλούς γύρους και σκαρφάλωσε στην έκτη θέση.

 

Ανάμεσα σ’αυτόν και τον ομόσταυλό του - τον Aleix Espargaro - πήρε θέση ο Andrea Dovizioso, που ήταν η καλύτερη Ducati.

 

Ο Iannone ήταν απογοητευμένος και στην ένατη θέση, αν και η διαφορά του από τον ομόσταυλό του ήταν μόλις 18χιλ.

 

Τη δεκάδα των καλύτερων, που πήραν το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2 αργότερα σήμερα, έκλεισε ακόμα μια Ducati, αυτή του εξαιρετικού Barbera.

 

Ο τελευταίος μπορεί χτες το πρωί να έκλεψε την παράσταση, αλλά σήμερα πήρε τη σκυτάλη ο Alvaro Bautista!

 

Ο Ισπανός ήταν συγκλονιστικός πάνω στην - αναβαθμισμένη εδώ στην Jerez - Aprilia του κι έκανε χρόνο στο 1:39,935 μόλις εφτά δέκατα από την κορυφή!

 

Παραλίγο μάλιστα, για ένα δέκατο, να βρεθεί και μέσα στη δεκάδα των πρώτων!!

 

Είναι σαφώς η μικρότερη διαφορά της Aprilia από την κορυφή, με τον Bautista να κάνει χρόνο 1,120δ πιο γρήγορο από την RS-GP του ομόσταυλού του, του Bradl!

Επόμενο άρθρο »

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου τερμάτισε στην 4η θέση

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα