• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Χρειαζόμουν νέα πρόκληση!
Ήθελα μια αλλαγή, να βάλω καινούργιους στόχους
Νέα 21/04/2016 - 10:50

Ο Jorge Lorenzo δήλωσε ότι χρειαζόταν μια καινούργια αλλαγή στην καριέρα του, αναφορικά με την απόφασή του να είναι στην Ducati τη νέα σεζόν.

 

Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής υπέγραψε για τα επόμενα δυο χρόνια συμβόλαιο με τους κόκκινους.

 

Ωστόσο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν παραμένει αναβάτης της Yamaha και μοναδικός του στόχος είναι η κατάκτηση του Τίτλου.

 

«Όπως όλοι ξέρετε τη νέα σεζόν δεν θα είμαι με την Yamaha. Ένοιωθα ότι χρειαζόμουν μια αλλαγή στην καριέρα μου».

 

«Μια καινούργια πρόκληση, να βάλω στόχους, να προσπαθήσω να τους πετύχω και να κρατήσω το επίπεδο των φιλοδοξιών μου στο μάξιμουμ».

 

«Μόνο καλά λόγια έχω για την οικογένεια της Yamaha, απ’ όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Πετύχαμε πολύ περισσότερα απ’ όσα ονειρευόμουν».

 

«Το τι θα γίνει στο μέλλον κανείς δεν το ξέρει, αλλά από εδώ και πέρα θέλω να διασκεδάσω τους 15 μου αγώνες με την Yamaha και να κατακτήσω τον Τίτλο».

 

Πέρυσι η Jerez ήταν το έναυσμα τεσσάρων τέλειων νικών στη σειρά για τον εντυπωσιακό Lorenzo, ο οποίος έχει εξαιρετική παράδοση στην Ισπανική πίστα.

 

Έχει κερδίσει δυο φορές στα 250cc το 2006 και το 2007, ενώ έχει και τρεις νίκες στη μεγάλη κατηγορία (2010, 2011 και 2015).

 

«Η Jerez είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες, λόγω της δομής της και της ατμόσφαιρας που επικρατεί με τους θεατές να μας αγκαλιάζουν από τις κερκίδες!»

 

«Πέρυσι ξεκινήσαμε από εκεί το σερί των τεσσάρων νικών, μετά από μια δύσκολη αρχή κι ελπίζω φέτος να επαναλάβουμε κάτι αντίστοιχο».

Επόμενο άρθρο »

Επιτέλους ν’ αλλάξει η τύχη μου!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ2016 ΝΕΟΙ: Τρεις σε 0.5''

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα