• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΜΟΝSTER TECH 3: O Toseland υμνεί τον Edwards για το βάθρο στο Donington.
O Βρετανός παραμερίζει την κόντρα του με τον Edwards και επαινεί τις επιδόσεις του!
Νέα 29/07/2009 - 11:42

Ο James Toseland επαίνεσε τον ομόσταβλό του στην ομάδα της Yamaha Tech 3, μετά την εντυπωσιακή δεύτερη θέση του, στο Βρετανικό Grand Prix.

 

Ο Εdwards πήρε το πρώτο του βάθρο μετά από 13 μήνες, κάνοντας εκπληκτικό αγώνα, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Στον πρώτο γύρο, βρέθηκε μέχρι τη 15η θέση, τριάντα δευτερόλεπτα από την κορυφή. Σ’αυτό το σημειο εξαπέλυσε μια φοβερή αντεπίθεση, φτάνοντας μόλις δύο δευτερόλεπτα μακριά από τον τελικό νικητή, Andrea Dovizioso.

 

Ένας από τους αναβάτες που ο Edwards προσπέρασε στην τρελή κούρσα του μέχρι το βάθρο, ήταν και ο team mate του, James Toseland. O Βρετανός προσπάθησε να σημειώσει την καλύτερη επίδοση της μέχρι τώρα καριέρας του στα MotoGP, αλλά προσπεράστηκε στον τελευταίο γύρο από το Valentino Rossi, μπροστά σε 90000 θεατές. Παρ’ όλα αυτά, ο Toseland, επαίνεσε τον ομόσταβλό του, για το εντέκατο βάθρο της καριέρας του: “O Colin με προσπέρασε και έμεινα κοντά του για ένα γύρο. Όμως, ήταν φανερό ότι ο ρυθμός του ήταν καλύτερος. Οδηγεί εκπληκτικά όλη τη χρονιά, και του βγάζω το καπέλο γι’ αυτό. Όποιος ανέβηκε στο βάθρο σε τόσο δύσκολες συνθήκες, το άξιζε πραγματικά.”

 

Ο Edwards και ο Toseland χάλασαν τις σχέσεις τους τον τελευταίο χειμώνα και ακόμα δεν έχουν αποκαταστήσει τη μεταξύ τους επικοινωνία.

Επόμενο άρθρο »

DOVIZIOSO: Έκπληκτος με το ρίσκο της Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΕLANDRI: Απογοητευμένος, παρά το καλό αποτέλεσμα.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα