• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Πάλι καλά...
... που δεν έχω μεγαλύτερα φτεράκια!
Νέα 12/04/2016 - 09:46

Μετά από ένα πολύ μέτριο Σ/Κ, ο Dani Pedrosa βρέθηκε να παλεύει την Κυριακή για το βάθρο, μέχρι που έκανε το λάθος στην 1 και παρέσυρε μαζί του τον Dovizioso.

 

«Άρχισε να διπλώνει το μπροστινό, το ένιωθα, θα μπορούσα να το σώσω αλλά την επόμενη φορά ήταν μεγαλύτερο κι απλά έχασα τον έλεγχο».

 

«Ίσως είχα μεγαλύτερη κλίση, αλλά αυτό χρειάζεται με αυτά τα ελαστικά. Είναι πολύ ευαίσθητα στο τι κάνεις πάνω στη μοτοσυκλέτα...»

 

«Λυπάμαι πολύ για τον Dovi, είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα όταν κάποιος σε ρίχνει και η πρόσκρουση ήταν αρκετά μεγάλη».

 

Ευτυχώς ο Dovizioso δεν έπαθε τίποτα, αλλά ο Pedrosa προειδοποίησε ότι τα πράγματα θα ήταν χειρότερα αν είχε μεγαλύτερα φτεράκια, όπως η Ducati/Yamaha.

 

«Πάλι καλά που δεν έχω μεγαλύτερα φτεράκια, διότι θα μπορούσαν να τον τραυματίσουν και είδαμε τι έγινε στην Αργεντινή, όταν τα φτερά του Iannone έκοψαν την κάμερα του Marquez».

 

«Έτσι, αν μπορείς να κόψεις κάτι τέτοιο... και όπως είπα η πρόσκρουση ήταν δυνατή. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και που δεν τον τραυμάτισε η μοτοσυκλέτα μου».

 

Στη συνέχεια εξήγησε περισσότερο που οφείλεται η - προς το καλύτερο - παρουσία του στον αγώνα, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

 

«Η μοτοσυκλέτα ήταν ίδια όπως και στα ελεύθερα, απλά προσπάθησα να την οδηγήσω διαφορετικά. Ήμουν πιο δυνατός, αλλά όχι παντού».

 

«Δυσκολευόμουν όμως σαν τρελός όλο το Σ/Κ, αλλά νομίζω ότι στον αγώνα θα μπορούσα να πάρω τη δεύτερη θέση».

 

«Έπρεπε να μείνω μέχρι τέλους και να παλέψω με τον Lorenzo για να έβλεπα πόσο θα άντεχε και το πίσω μαλακό ελαστικό. Ήμουν όμως μπροστά, ενώ στα ελεύθερα όχι».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Είμαι η καλύτερη Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Η «απάντηση» του Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA